Rudele cântăreţei moartă într-un accident rutier fac acuzaţii grave. Cum putea fi evitată tragedia

Acuzaţii grave în cazul artistei Paula Raţ, moartă într-un accident rutier. Rudele fetei au spus că tragedia putea fi evitată dacă în zonă erau indicatoare rutiere. Acestea ar fi fost montate abia la o zi după accidentul în care cântăreaţa de 23 de ani şi-a pierdut viaţa.

20 apr. 2015, 06:28
Rudele cântăreţei moartă într-un accident rutier fac acuzaţii grave. Cum putea fi evitată tragedia

Accidentul în care şi-a pierdut viaţa artista Paula Raţ, 23 de ani, putea fi evitat. Rudele fetei susţin că alveola pe care iubitul Paulei, care se afla la volanul maşinii, a evitat-o prea târziu nu era marcată cu indicatoare în seara tragediei. Semnele reflectorizante ar fi fost puse abia a doua zi.

Iubitul artistei a evitat alveola în ultimul moment şi a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR. Paula Raţ a murit pe loc, în timp ce iubitul ei şi părinţii acestuia au scăpat cu viaţă.

„În urma cu o săptămână, acolo a mai avut loc un accident. Un TIR a ratat curba care ocoleşte alveola şi s-a răsturnat, moment în care a dărâmat semnele de preselectare care, din păcate, nu au fost puse înapoi. Semnele au fost puse după accidentul în care a murit Paula şi se vede că sunt puse artizanal”, a spus Adrian Albu, ruda Paulei.

Rudele cântăreţei vor să dea în judecată compania de drumuri responsabilă cu marcajele de drum.

Paula Raţ va fi înmormântată, luni, în Satu Mare.