Ruffing, jocul periculos care face furori în România VIDEO

Un nou fenomen periculos ia amploare în România. Este vorba despre ”Ruffing”, un joc prin care care tinerii își riscă viața. Recent, un adolescent de 15 ani din Bacau, s-a filmat în timp ce stătea stătea atârnat în gol deasupra unui hotel din oraș.

30 iul. 2016, 06:50
Ruffing, jocul periculos care face furori în România VIDEO

Clipul cu adolescentul care stă atârnat în gol deasupra unui hotel din Bacău face furori pe internet. Acesta este filmat în timp ce se ţine doar cu mâna de acoperişul clădirii.

„Prima dată am facut ruffing mai de mult, la fosta fabrica Proletaru, si mi-a placut foarte tare. Am simtit atunci cum lucreaza adrenalina in mine”, a povestit tânărul din Bacău pentru Deșteptarea.

Tânărul a continuat seria provocărilor. Acesta a mai fost atârnat de clădiri, poduri, iar acum a ajuns să se caţer pe unul dintre cele mai înalte hoteluri din Bacău.

„A trebuit să-mi depățesc limitele”, a explicat băiatul, recunoscând însă că nu a fost ferit de accidente. „Odată am căzut foarte tare, mi s-a oprit respirația și am leșinat. Am vrut să fac un wallflip pe un copac și am alunecat”, a povestit băiatul.

Ruffing-ul a fost lansat de amatorii de senzații tari din Rusia și Ucraina, iar încet câștigă popularitate și în România.

Citeşte şi Isteria Pokemonilor a cuprins toată România