Rugaciunea Braul Maicii Domnului. Care este istoricul Sfantului Brau al Maicii Domnului

Rugaciunea Braul Maicii Domnului se citeste la nevoie si celor bolnavi, in zilele de miercuri si vineri, in zi de post si rugaciune.

02 sept. 2019, 02:35
Rugaciunea Braul Maicii Domnului. Care este istoricul Sfantului Brau al Maicii Domnului

Acest brau sa fie purtat de fiecare crestin credincios pana ce traieste, caci va fi scapat din boli si necazuri, fiindca Prea Curata Fecioara Maria, Nascatoarea de Dumnezeu, este ocrotitoarea noastra, a tuturor, in veci.

Citeste in continuare Rugaciunea Braul Maicii Domnului.

Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-te, ceea ce esti plina de dar, Domnul este cu tine.

Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau, ca ai nascut pe Hristos, Mantuitorul sufletelor noastre.

Prea Sfanta Marie, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si in ceasul mortii noastre.

Sub indurarile tale scapam si noi. Rugaciunile noastre nu le trece cu vederea si de primejdii ne scapa, una Curata si Binecuvantata.

Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, apara, mantuieste si pazeste pe robul tau (numele) de tot raul si necazul, de toate bolile si durerile, de toate farmecele, vrajitoriile si blestemele, ca intreg si sanatos sa fie robul tau. Amin.

Ca si cu o comoara luminata, Preacurata de Dumnezeu Nascatoare cu prea cinstitul tau brau, robul tau, (numele) se incununeaza si se lumineaza, bucurandu-se si in taina se veseleste, Stapana, strigand catre tine:

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.