Rugăciunea care îți aduce norocul, sănătatea, iubirea și belșugul cu carul! Când trebuie să o rostești ca să îți pună Dumnezeu mâna în cap

Toate rugăciunile sunt bine primite în fața lui Dumnezeu atunci când sunt rostite din suflet și cu credință adevărată. Însă, sunt rugăciuni speciale pe care oamenii ar trebui să știe când și cum să le rostească astfel încât să primească răspunsul pe care îl așteaptă.

06 oct. 2023, 10:58
Rugăciunea care îți aduce norocul, sănătatea, iubirea și belșugul cu carul! Când trebuie să o rostești ca să îți pună Dumnezeu mâna în cap
Rugaciune

Rugăciunea care îți aduce norocul, sănătatea, iubirea și belșugul cu carul! Ei bine, luna aceasta este bine ca oamenii să rostească o rugăciune, despre care se spune că este aducătoare de noroc, sănătate, iubire și belșug.

Citește și Rugăciunea şi bisturiul. Ce spune Vlad Ciurea despre „Tatăl Nostru”, cine este chirurgul care începe operaţia cu o rugăciune şi la ce se roagă Leon Dănăilă

Rugăciunea care îți aduce norocul, sănătatea, iubirea și belșugul cu carul!

”Doamne, Iisuse Hristoase, Dum­ne­zeul nostru, Dumnezeule a toată milosti­vi­rea și îndurarea, Care ai ne­­măsurată milă, nespusă și neajunsă iubire de oa­meni, căzând acum către a Ta slavă cu frică și cu cutremur aduc Ție mul­țu­mire pentru binefa­cerile de care m-ai învrednicit pe mine, nevrednicul robul Tău.

Te slă­vesc, Te laud și Te cânt ca pe un Domn, Stăpân și Făcător de bine. Și iarăși căzând înaintea Ta, Îți mulțu­mesc și cu smerenie mă rog nemăsu­ratei și negrăitei Tale milostiviri ca și de acum înainte să-mi dăruiești faceri de bine, ca să sporesc în dragostea de Tine și de aproapele meu. Izbăvește-mă de tot răul și necazul. Dăruiește-mi liniște. Și mă învrednicește ca în toate zilele vieții mele totdeauna mulțu­mire să-Ți aduc și să grăiesc și să cânt cele preabune Ta­tălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!”, aceasta este rugăciunea pe care este bine să o rostești în luna octombrie.

Această rugăciune nu este singura pe care o poți rosti în luna octombrie pentru că în această parte a anului se poate spune și rugăciunea pentru Acoperământul Maicii Domnului pe care toți credincioșii ar trebui să o știe.

„Acoperă-ne pe noi cu Acoperământul tău, Preasfântă Fecioară, în ziua răutăţilor noastre. Acoperă-ne în toate zilele noastre și mai ales în ziua cea rea, când sufletul de trup se va despărţi, de faţă să ne stai întru ajutor şi să ne acoperi pe noi de duhurile cele rele din văzduh, de sub cer şi din ziua înfricoşătoarei judecăţi. Să ne acoperi pe noi întru ascunsul Acoperământului tău. Amin!”

Citește și Cea mai puternică rugăciune! Îl aduci pe Dumnezeu în viața ta și ai parte numai de fericire