Rugăciunea care te scapă de necazuri. Constantin Dulcan o rosteşte de 7 ori: „O fac pe deget, de multe ori.”

Rugăciunea care te scapă de necazuri. Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan a povestit că ori de câte ori simte nevoia de ajutor spune de șapte ori rugăciunea ”Tatăl Nostru”, la îndemnul lui Arsenie Boca.

01 sept. 2022, 15:22
Rugăciunea care te scapă de necazuri. Constantin Dulcan o rosteşte de 7 ori: „O fac pe deget, de multe ori.”
Rugăciunea care te scapă de necazuri

Rugăciunea care te scapă de necazuri. „Mă spovedesc. Când eram tânăr, nu o făceam, ziceam să sunt prea tânăr, până mi s-a spus că este o altă energie. În primul an, n-am sesizat, apoi, cu timpul, am realizat că, atunci când plec de la spovedanie, parcă plătesc, e o trăire, o energie, nu e o simplă poveste. (…)

Arsenie Boca sfătuia că, ori de câte ori vrei ceva, să rezolvi ceva, să spui de șapte ori „Tatăl Nostru”. Și eu o fac pe deget, de multe ori. Trebuie să-i mulțumiți lui Dumnezeu în fiecare secundă că trăiți„, a spus Constantin Dulcan în cadrul unui podcast.

Citeşte şi: Adevăratele cauze ale bolilor nu sunt fizice! Profesorul Constantin Dulcan: „Atunci când gândim, emitem o energie. Gândurile au o anumită chimie care ne poate îmbolnăvi sau ne poate îmbunătăţi sănătatea”

Rugăciunea care te scapă de necazuri

Profesorul Constantin Dulcan a dezvăluit secretele unei vieţi fără boli, plecând de la originea afecţiunilor şi prevenindu-le prin schimbarea condiţiilor şi stilului de viaţă.

Plecăm de la basme, pe care toată lumea le-a considerat a fi basme, dar iată că trăim zilele în care pare să fie o realitate. Aici sunt două lucruri: putem să încetinim ritmul îmbătrânirii sau chiar să obţinem o inversare a bătrâneţii spre tinereţe.

Ultima versiune, adică inversarea, deocamdată s-a reuşit la animale, de pildă pe şoricei transgenici s-a reuşit acest lucru, dar şi vindecări de diabet şi chiar o reîntinerire.

Un alt lucru interesant: s-a transfuzat la un şoarece în vârstă sânge de la unul tânăr şi din nou s-a obţinut o inversare a fenomenului de la bătrâneţe spre tinereţe.

Există în Statele Unite ale Americii un institut al nemuririi. Acolo, cercetătorii sunt oameni cu diplome de la instituţii serioare, de mare prestigiu ştiinţific, şi ei tot speră ca în următorii 30-50 de ani să obţină acest fenomen. Deocamdată se fac studii, se fac cercetări.

Rezultă şi nişte lucruri foarte utile. De pildă, prin procedee de tip nanotehnologic, adică de dimensiuni extrem de mici, se curăţă vasele de sânge, să reuşim prin celulele stem să creem organe şi să schimbăm organele care sunt îmbătrânite: ficatul, inima. Sunt lucruri care nu mi se pare imposibile, ci dimpotrivă. Cred că este un mare beneficiu pentru omenire.

Observaţi cât de dificil este să faci un transplant de ficat, până găseşti, să fie compatibilitate. Tot ce putem să spunem este că trăim într-o epocă sub raport ştiinţific extrem de promiţătoare şi de mare optimism pentru omenire„, a mai dezvăluit profesorul Constantin Dulcan.