Rugăciunea desfăcătoare de necazuri a Fecioarei Maria. Rostește-o ori de câte ori ai nevoie

Rugăciunea făcătoare de minuni a Fecioarei Maria te ajută să depășești mult mai ușor clipele grele din viața ta.

30 aug. 2022, 22:22
Rugăciunea desfăcătoare de necazuri a Fecioarei Maria. Rostește-o ori de câte ori ai nevoie

Rugăciunea desfăcătoare de necazuri a Fecioarei Maria. Deși nu sunt dorite de nimeni, problemele sunt o parte a vieții noastre. Fiecare dintre noi avem diverse necazuri cu care ne confruntăm. De cele mai multe ori, ele par interminabile.

Rugăciunea de astăzi este special adresată persoanelor care se confruntă cu diverse probleme. Ori de câte ori întâmpinați probleme, citiți această rugăciune.

Rugăciunea împotriva necazurilor a Fecioarei Maria
”Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preaiubită!

Mamă care desfaci “nodurile”. Blândă, generoasă şi plină de iubire, mă îndrept către tine pentru a încredinţa încă o dată, în mâinile tale, acest nod. Îţi cer înţelepciunea lui Dumnezeu, ca să acţionez în lumina Spiritului Sfânt, pentru a deznoda toate aceste dificultăţi.

Eliberează-mă de amărăciunea, de mânia şi de ura cauzate de acest “nod” în sufletul meu. Dă-mi blândeţea ta, ca să învăţ să meditez totul în tăcere în inima mea.

Rugăciunea Fecioarei Maria care te scapă de necazuri. Se rostește ori de câte ori este nevoie

Spiritul lui Dumnezeu să vină asupra mea pentru a trăi o viaţă nouă. Maica Domnului, care desfaci “nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preiubită!

Regina şi Mama Îndurării, îţi predau acest “nod” al vieţii mele. Şi te rog să-mi dai o inimă care să ştie să fie răbdătoare, în timp ce Tu desfaci acest “nod” greu al vieţii mele.

Învaţă-mă să perseverez în ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu, să mă spovedesc, să mă împărtăşesc şi rămâi mereu cu mine.

Pregăteşte-mi inima pentru a sărbători cu îngerii Harul pe care tu eşti pe cale să mi-l obţii. Distruge capcanele care au provocat aceste “noduri” în viaţa mea.

Îţi dau inima şi tot ce-mi aparţine: casa, familia, bunurile exterioare şi interioare, să-ţi aparţină pentru totdeauna. Să ştergi cu milostivirea ta lacrimile din ochii mei, şi să mă primeşti în braţele tale.

Învăluieşte-mă în mantia ta de iubire, păstrează-mă sub ocrotirea ta. Te rog să-mi desfaci acest “nod” pentru totdeauna… Sper în tine Maica Domnului, care desfaci “nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine!

Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preaiubită!”

Calendar ortodox 31 august 2022. Așezarea în raclă a brâului Maicii Domnului. Minuni săvârşite la Brâul Maicii Sfinte. Cum să te rogi în această zi ca să ţi se împlinească orice dorinţă