Rugăciunea emoţionantă a unui pompier. Cu lacrimi în ochi, salvatorul s-a rugat la Dumnezeu

Rugăciunea emoționantă a unui pompier de la ISU GORJ. Cu lacrimi în ochi, salvatorul a mers în biserică, a îngenuncheat în fața icoanelor și s-a rugat la Dumnezeu să treacă cu bine peste această grea încercare. Singura lui dorință este să-și poată vedea cât mai repede soția însărcinată și copilul de acasă.

30 apr. 2020, 07:37
Rugăciunea emoţionantă a unui pompier. Cu lacrimi în ochi, salvatorul s-a rugat la Dumnezeu

Pandemia de coronavirus frânge și caracterul de fier al salvatorilor militari și forța cu care aceștia intrau chiar și în foc pentru a salva vieți, fără să se gândească la pericol. Eroii militari au fost îngenuncheați de dor, de faptul că nu își pot strânge în brațe soțiile, copiii și părinții. Iar acum, au nevoie de ajutorul lui Dumnezeu mai mult ca niciodată.

Daniel Brânzan are 35 de ani și lucrează de 15 în cadrul ISU Gorj, a participat la sute de intervenții, a salvat sute de vieți. Însă, spune el, niciodată nu a fost nevoit să treacă printr-o perioadă atât de grea, mai ales că soția lui este însărcinată și trebuie să stea departe de ea pentru a o proteja.

„Este destul de greu pentru noi toti, o incercare la care suntem supusi. Din 2007 la Gorj pot sa spun ca este una dintre cele mai grele situatii pe care le trecem, atat la nivel de institutie cat si la nivel de viata privata. Nu putem sa ne vizitam familia, sotia, trebuie sa facem fata. Am fost angajati pentru situatii de acest gen si trebuie sa facem fata. Familia mă încurajează. Sunt cei care imi sustin moralul ca sa trecem peste toate incercarile”, spune pompierul.