Rugaciuni catre Fecioara Maria. Rugaciuni facatoare de minuni de spus la necaz sau cand ti-e greu!

Duminica, 15 august 2021, crestinii ortodoci praznuiesc Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sarbatori crestine.

14 aug. 2021, 15:47
Rugaciuni catre Fecioara Maria. Rugaciuni facatoare de minuni de spus la necaz sau cand ti-e greu!

Rugaciuni catre Fecioara Maria. Nu de putine ori, la vreme de necaz ori cand e nevoie de o minune, ne indreptam atentia catre Fecioara Maria pentru a ne fi calauza si pentru a ne ajuta. Iata cateva rugaciuni puternice catre Fecioara Maria. Rosteste aceste rugaciuni facatoare de minuni cand ti-e sufletul pustiit de necaz si durere.

Rugaciuni catre Maica domnului pentru desfacerea nodurilor (necazurilor)
O, Mama prea iubita si Preasfanta Fecioara Maria, Tu care desfaci „nodurile” ce ii sufoca pe copiii Tai, intinde-ti mainile milostive spre mine. Iti incredintez astazi acest „nod” (numim necazul) si toate consecintele negative. Iti dau acest „nod” care ma chinuie, ma face nefericit si ma impiedica sa ma unesc cu tine si cu Fiul Tau, Mantuitorul meu. Cred cu tarie ca poti sa desfaci acest „nod” pentru ca Domnul Isus iti da intreaga putere. Tu esti Mama mea, stiu ca vei face aceasta pentru ca ma iubesti cu insusi iubirea Lui Dumnezeu. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preaiubita!

Adormirea Maicii Domnului 2021. Tradiţii şi superstiţii. Ce este bine să faci în această zi ca să aduci dragostea în viaţa ta
O, Mama prea iubita, izvorul tuturor harurilor, inima mi se indreapta azi catre tine. Recunosc ca sunt pacatos si am nevoie de ajutorul tau. Incredintez in mainile tale acest „nod” si te rog sa ma ierti ca am neglijat adeseori harurile pe care tu le obtii pentru mine. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine!

Iti multumesc, Maicuta mea preaiubita!
Preasfanta mea Mijlocitoare, Imparateasa cerului, Tu ale carei maini primesc si impart toate bogatiile Ceresti. Depun in mainile tale acest „nod” al vietii mele. Ii cer iertare Parintelui Vesnic pentru greselile mele ca Tu sa poti desface acest „nod” pentru a-mi usura viata. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preaiubita!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2021. Se fac urări frumoase şi de Adormirea Maicii Domnului 2021
Maica Sfanta Preaiubita, care ii primesti pe toti cei care te cauta, indura-te de mine. Depun in mainile tale acest „nod” greu. El imi alunga pacea, imi paralizeaza sufletul, ma impiedica sa merg catre Domnul meu, si sa-mi pun viata in slujba Lui. Desfa, te rog, acest „nod” din viata mea, o, Maicuta Buna. Cere de la Fiul Tau iubit, vindecarea credintei mele paralizate, care se lasa doborata. Mergi alaturi de mine, sa incetez sa ma tot plang, sa invat, sa multumesc in fiecare clipa si sa surad increzator in puterea ta. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preaiubita!

Mama care desfaci „nodurile”.
Blanda, generoasa si plina de iubire, ma indrept catre tine pentru a incredinta inca o data, in mainile tale, acest nod. Iti cer intelepciunea lui Dumnezeu, ca sa actionez in lumina Spiritului Sfant, pentru a deznoda toate aceste dificultati. Elibereaza-ma de amaraciunea, de mania si de ura cauzate de acest „nod” in sufletul meu. Da-mi blandetea ta, ca sa invat sa meditez totul in tacere in inima mea. Spiritul lui Dumnezeu sa vina asupra mea pentru a trai o viata noua. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preiubita!
Regina si Mama Indurarii, iti predau acest „nod” al vietii mele.

Si te rog sa-mi dai o inima care sa stie sa fie rabdatoare, in timp ce Tu desfaci acest „nod” greu al vietii mele. Invata-ma sa perseverez in ascultarea Cuvantului lui Dumnezeu, sa ma spovedesc, sa ma impartasesc si ramai mereu cu mine. Pregateste-mi inima pentru a sarbatori cu ingerii Harul pe care tu esti pe cale sa mi-l obtii. Distruge capcanele care au provocat aceste „noduri” in viata mea. Iti dau inima si tot ce-mi apartine: casa, familia, bunurile exterioare si interioare, sa-ti apartina pentru totdeauna. Sa stergi cu milostivirea ta lacrimile din ochii mei, si sa ma primesti in bratele tale. Invaluieste-ma in mantia ta de iubire, pastreaza-ma sub ocrotirea ta. Te rog sa-mi desfaci acest „nod” pentru totdeauna… Sper in tine Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vietii mele, roaga-te pentru mine! Iti multumesc, Maicuta mea preiubita!

Amin!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.