Runa pentru România în decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce îi aşteaptă pe români la final de an

Mihai Voropchievici susţine că luna decembrie aduce călătorii. Pe de altă parte, Lidia Fecioru aminteşte că problemele pandemiei ne fac să stăm acasă.

05 dec. 2021, 22:00
Runa pentru România în decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce îi aşteaptă pe români la final de an

Runa pentru România în decembrie 2021. Runa extrasă de numerologul Mihai Voropchievici, , în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, a fost cea a călătoriilor.

„Sunteți sfătuiți să vă faceți bagajele. O să vă dea afară din țară!” – a precizat, în glumă, numerologul. „Fiecare plecă acolo unde îi permite buzunarul. Va fi o lună de călătorii și se pare că foarte mulți s-au angrenat încă de la sfârșitul lui noiembrie să facă asta”, a mai precizat Voropchievici după ce a extras runa pentru România în decembrie 2021.

Horoscop RUNE 6-12 decembrie 2021. Ghetuţele pline cu bunătăţi în această săptămână. Noutati de la pietrele mistice!

Spre deosebire de relaxarea și optimismul afișate de Mihai Voropchievici, colega sa de previziuni, Lidia Fecioru, a fost de părere că atâta vreme cât e răzmerița asta în lume, să stea – Doamne, iartă-mă! – fiecare pe fundul său, acasă.

Meteo din bătrâni pentru decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Când vine cea mai așteptată zăpadă

”În prima decadă a lunii decembrie, cam până pe 10, ţara poate să aibă alternanţe cu ploaie, lapoviţă, ninsoare.

Până pe data de 15 decembrie 2021, este relativ senin şi cald pentru această lună.

Pe 16,17 decembrie 2021 va fi ploaie cu soare.

Horoscop bani decembrie 2021. O lună complexă din punct de vedere financiar. Zodiile care se vor confrunta cu instabilitate financiară, zodiile care îşi vor majora veniturile

Pe 18 va fi senin şi vânt.

Pe 19, 20, 21 e bine.

De pe 22 până pe 28 decembrie vom avea ger.

Pe 29 şi 30 avem zăpadă, iar pe 31 nori.

Este o lună atipică cum, de fapt, a fost tot acest an”, a spus numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Mihai Voropchievici este unul din cei mai importanți, dacă nu chiar cel mai important numerolog din plan local. Nivelul înalt de pregătire, precum și îndelungata experiență pe care a dobândit-o de-a lungul timpului în profesia sa, Mihai Voropchievici este una din figurile centrale ale numerologiei din România.

Numerologul în vârstă de 68 de ani este căsătorit și este tată a trei copii, două fete, Alina și Giulia, și un baiat, Alex, potrivit vedeteblog.com. Mihai Voropchievici susține că, deși este numerolog și cu asta se ocupă în viață de zi cu zi, este un om credincios.

În ceea ce privește superstițiile, Mihai Voropchievici nu crede decât într-una singură și anume aceea de a nu pune piciorul stâng pe podea, imediat după ce te-ai ridicat dimineața din pat.