RUNE februarie 2022. Ce zodii au noroc cu carul! Adevaruri de la pietrele mistice

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna februarie 2022. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

28 ian. 2022, 00:39
RUNE februarie 2022. Ce zodii au noroc cu carul! Adevaruri de la pietrele mistice

RUNE februarie 2022. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop special: Mihai Voropchievici anunţă zodia cu karma grea. Runele fiecărei zodii în 2022
Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii februarie 2022 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune februarie 2022 pentru BERBEC
Gebo

Aceasta Runa simbolizeaza conceptul de cadou si inseamna ca un noroc sau o sansa minunata neasteptata va veni pe calea ta. Este un semn mistic foarte pozitiv pentru orice aspect ce tine de iubire si relatie si este semn bun si pentru fertilitate. Acesta este unul din cele mai norocoase simboluri si indica generozitate din partea Universului spre tine – ai grija sa dai si tu o parte inapoi spre altii, raspandind iubire si recunostinta.

Horoscop rune iubire 2022. Ce zodii sunt „obraznice” în dragoste, Cupidon nu ratează nicio săgeată
Mesaj rune februarie 2022 pentru TAUR
Dagaz
Aceasta runa este aducatoare de noroc si anunta o perioada lunga de prosperitate. O simti deja sau o vei simti cat de curand. Elibereaza-te de indoieli si soarele va rasari pe strada ta. Pe de alta parte, runa poate marca momentul in care sa faci o tranzitie. Daca esti interesat de dezvoltarea spirituala au loc transformari de personalitate. Eforturile tale nu vor fi in zadar. Mergi inainte cu incredere si credinta!

Mesaj rune februarie 2022 pentru GEMENI
Algiz

Aceasta runa simbolizeaza protectie si indica faptul ca ti se ofera ghidare divina si protectie suplimentara in aceasta perioada. Sustinerea este de jur imprejurul tau, tot ce ai nevoie este sa fii deschis spre a cere si primi ajutorul dorit. Runa mai indica si faptul ca este indicat sa ai grija mai mare de sanatatea ta fizica si spirituala, deci sa te protejezi cat mai bine in fata factorilor de stres din viata de zi cu zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.