RUNE pentru zodii, mesaj APRILIE 2020. Adevăruri de la pietrele mistice

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna APRILIE 2020. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

30 mart. 2020, 19:39
RUNE pentru zodii, mesaj APRILIE 2020. Adevăruri de la pietrele mistice

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.

Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii APRILIE 2020 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune APRILIE 2020 pentru BERBEC

Ansuz: aceasta Runa simbolizeaza respiratia divina si indica faptul ca intuitia ta este puternica si te poti baza pe ea mereu. Runa indica faptul ca in acest an vei pasi intr-un rol de vindecare sau de autovindecare, fie intrand in legatura cu lumea samanica, fie lucrand cu alte forme de vindecari ezoterice precum reiki. Runa este pentru tine si un semn de trezire spirituala si iti transmite nevoia de a te conecta mai profund cu propriile tale abilitati psihice si spirituale.

Mesaj rune APRILIE 2020 pentru TAUR

Ehwaz: aceasta Runa simbolizeaza miscarea si indica faptul ca este timpul sa iti dai voie sa iei o portie de credinta ca sa faci urmatorul pas inainte. Ai nevoie sa iesi mai mult din minte si sa intri mai mult in inima, sa iti simti corpul mai mult. Runa indica faptul ca a-ti comunica adevarul se va dovedi foarte benefic pentru tine in acest an. Fara teama si cu credinta faptului ca relatiile iti vor fi imbunatatite prin acest act, da-ti voie sa vorbesti din inima cat mai des.

Mesaj rune APRILIE 2020 pentru GEMENI

Isa: aceasta runa inseamna gheata si indica faptul ca este timpul pentru pauza si pentru reflectie. Unele aspecte sunt inghetate pentru tine acum tocmai ca sa ai rabdare si sa folosesti aceasta energie pentru a clarifica ce vrei cu adevarat, daca ceea ce crezi ca vrei corespunde cu adevarata dorinta a inimii. Mai indica si faptul ca blocuri de energie se vor ridica din campul tau energetic facand exercitii fizice sau petrecand timp in natura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.