Ruptură între Cristian Tudor Popescu şi Cosmin Prelipceanu. Ce decizie a luat jurnalistul legat de apariţiile la Digi 24

Cristian Tudor Popescu a declarat că nu va mai apărea joia în emisiunea "Jurnal de seară" de la Digi 24, unde în ultimii cinci ani a fost invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu.

14 nov. 2019, 16:05
Ruptură între Cristian Tudor Popescu şi Cosmin Prelipceanu. Ce decizie a luat jurnalistul legat de apariţiile la Digi 24

Cristian Tudor Popescu nu a dorit să detalieze motivele pentru care a fost luată această decizie. Jurnalistul va continua însă colaborarea cu Digi 24 la o altă emisiune.

Cristian Tudor Popescu a reprodus în direct înjurătura ofiţerului ISU de la Colectiv. VIDEO cu momentul

Decizia luată de jurnalist vine la scurt timp după ce acesta l-a criticat în termeni duri pe Cosmin Prelipceanu pentru prestaţia din emisiunea în care a avut-o invitată pe Gabriela Firea, fiind de părere că nu a făcut decât „să tacă asurzitor şi să dea din cap aprobator”. CTP a avertizat la momentul respectiv că dacă un astfel de episod se va repeta, va încheia colaborarea cu Digi 24.

„Stimaţi telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21:00, aşa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii cinci ani. Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21:00, voi fi invitatul tinerei şi talentatei jurnaliste Digi24 Alina Manolache, în noua emisiune intitulată Cap limpede„, a anunţat Cristian Tudor Popescu.