RUSESCU va fi împrumutat din nou de Sevilla. Atacantul va juca în SERIE A

FC Sevilla, câştigătoarea din acest an a Ligii Europa, nu se va baza nici în sezonul viitor pe românul Raul Rusescu, ba chiar caută să-l vândă pe acesta. Deosebirea faţă de sezonul trecut este că Rusescu nu va mai juca la Sporting Braga, în Portugalia, ci în Serie A.

30 iul. 2014, 06:23
RUSESCU va fi împrumutat din nou de Sevilla. Atacantul va juca în SERIE A

Anunţul oficial al împrumutului lui Raul Rusescu este o chestiune de zile, noua sa echipă urmând să fie Palermo, nou-promovată în Serie A. Italienii negociază intens cu FC Sevilla, dorind să suplinească plecarea atacantului nord-irlandez Kyle Lafferty la Norwich City, după un sezon în care a marcat 11 goluri.

Calciomercato.it scrie că Palermo s-a înţeles deja cu Sevilla pentru împrumutul lui Rusescu pe un sezon şi are opţiunea de cumparare definitiva a românului, pentru suma de 2 milioane de euro.

Rusescu a fost împrumutat la Sporting Braga în returul sezonului trecut, însă portughezii nu au activat clauza de cumpărare de 3 milioane de euro.

Citeşte şi RAUL RUSESCU, debut de senzaţie: Dublă pentru Sporting Braga VIDEO

Informaţia că Raul Rusescu nu se află în planurile lui Unai Emery pentru sezonul viitor a fost confirmată şi de El Correo, care scrie că Sevilla se va despărţi în această vară de Javi Varas, Guarente, Hervás, Babá, Manu del Moral, Stevanovic, RUSESCU, Rabello ŞI Trochowski.