RUSIA – ROMANIA 1-0. Gol primit în prelungiri, din ofsaid VIDEO

RUSIA - ROMANIA 1-0. România a pierdut, marţi, amicalul disputat în Rusia, scor 0-1, cu un gol primit la ultima fază de joc.

15 nov. 2016, 17:51
RUSIA – ROMANIA 1-0. Gol primit în prelungiri, din ofsaid VIDEO

RUSIA – ROMANIA 1-0. România a aavut o ocazie uriaşă prin Rotariu, în prima repriză, dar fotbalistul lui Dinamo nu a reușit să reia în poartă o pasă excelentă trimisă de Andone. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ozdoev, la ultima fază de joc. Acesta a profitat de apărarea dezorganizată a tricolorilor și a trimis în poartă o minge respinsă în primă fază de Pantilimon, dar reluările au arătat că jucătorul rus era în poziție de ofsaid.

RUSIA – ROMANIA 1-0. Christoph Daum a suprins în acest meci prin prisma faptului că a făcut prima schimbare abia în minutul 66, iar Țîru și Nedelcu au intrat pe teren abia în minutele de prelungire ale meciului.

RUSIA – ROMANIA 1-0 (0-0)

A marcat: OZDOEV 90+3. VIDEO

RUSIA: Akinfeev – Semenov, Kutepov, Kudryashov – Samedov, Mogilevets (Erokhin 69), Zobnin, Glushakov, Zhirkov (Ozdoev 46) – Miranchuk (Poloz 61) – Kokorin.

ROMANIA: Pantilimon – Enache, Săpunaru, D. Grigore (Ţîru 90), Latovlevici (St. Filip 67) – Prepeliţă – Rotariu, R. Marin, Stancu (Nedelcu 90+2), Grozav (Ad. Popa 83) – Andone.