Ruşii beţi au făcut scandal în aer. Avionul cu fanii lui ŢSKA Moscova a aterizat forţat în Danemarca

Mai mulţi suporteri ai echipei ŢSKA Moscova, care au decolat din capitala rusă spre Manchester, pentru a asista la meciul cu City din Liga Campionilor la fotbal, au fost arestaţi luni la Copenhaga din cauza comportamentului lor care a determinat o aterizare de urgenţă, a anunţat jurnalul rus Sport Express, citat de Agerpres.

05 nov. 2013, 11:57
Ruşii beţi au făcut scandal în aer. Avionul cu fanii lui ŢSKA Moscova a aterizat forţat în Danemarca

Şase suporteri ai formaţiei ŢSKA Moscova, care va întâlni marţi formaţia Manchester City, în grupa D a Ligii Campionilor, au fost reţinuţi de poliţia daneză după aterizarea avionului la Copenhaga, trei dintre ei fiind eliberaţi ulterior. Aeronava şi-a continuat apoi călătoria spre Manchester.

Cauzele aterizării forţate a avionului pe aeroportul din Copenhaga a fost comportamentul superterilor ruşi care s-au îmbătat şi au început să facă scandal.

Acesta este ultimul scandal recent în care sunt implicaţi suporteri ai echipei ŢSKA Moscova, după incidentul de la meciul tur din 23 octombrie (2-1 pentru City), când mijlocaşul ivorian Yaya Toure (Manchester City) s-a plâns de strigătele de maimuţă din tribune la adresa sa.

Clubul rus a fost condamnat de UEFA să dispute un meci din Liga Campionilor cu porţile închise.