Russel Crowe în rolul lui Noe. Prima poză

Sunt sigură că nişa feminină a publicului de cinema îl aşteaptă cu mare interes pe Russel Crowe. Nu vă temeţi, Russel revine. Ediţia on-line a publicaţiei USA TODAY, lansează în primă vizionare, să zicem aşa fototgrafia  actorului întruchipându-l pe legendarul Noe, în cel mai nou film al său, în regia lui Darren Aronofsky.

21 aug. 2012, 12:36
Russel Crowe în rolul lui Noe. Prima poză

NOAH, este cel mai nou proiect al celor doi, iar filmul este acum în producţie, filmările având loc în Islanda. Echipa de promovare a filmului a lăsat special să “apară” şi pe reţelele de socializare fotografia actorului, ca pas important în campania de promovare a filmului, un fel de teaser. Russel Crowe este unul dintre actorii cei mai bine cotaţi de la Hollywood, ţinând cont de premiile Oscar, mai ales pentru rolul din Gladiatorul, dar şi pentru succesul de box-office a filmelor sale. A reuşit să adune cu filmul Gladiatorul, la nivel mondial, peste 457 de milioane de dolari . Aşa că acest nou film aşteptat pentru primăvara lui 2014 are mari şanse de succes.

Darren Aronofsky, regizorul este cel care a fost recunoscut de Academia Americană de Film şi pentru BLACK SWAN, film care a rulat şi pe marile ecrane de la noi. Scenariul de la NOAH este cel binecunsocut de toată lumea, dar filmul se anunţă unul de excepţie, pentru că la realizarea efectelor speciale lucrează o echipă de super profesionişti, dintre care vă reamintesc câteva nume, aşa ca să vă imaginaţi ce o să iasă.Marc Chu (The Avengers, Men in Black I&II, Iron Man), Steve Dellerson (Black Swan, Labirintul lui Pan) şi Andy Fowler, cel care a lucrat la 300 şi Tomb Raider. Şi încă un mic amănunt care sigur o să vă placă, în rolul celui mai bătrân om din Biblie, Mathusalem, joacă Anthony Hopkins.