Ruxandra Dragomir: Mutarea ELENEI UDREA la Târgşor face parte dintr-un plan pus la punct pentru a o DISTRUGE

Ruxandra Dragomir consideră că mutarea Elenei Udrea la Penitenciarul Târgşor "face parte dintr-un plan bine pus la punct pentru a o distruge." Prietena Elenei Udrea prezintă, prin comparaţie "un caz absolut grotesc şi înfiorător" pentru a arăta cum funcţionează sistemul.

01 mai 2015, 08:54
Ruxandra Dragomir: Mutarea ELENEI UDREA la Târgşor face parte dintr-un plan pus la punct pentru a o DISTRUGE

Elena Udrea a fost mutată, joi, la închisoarea de femei de la Târgşor, după ce a petrecut mai bine de două luni în arestul Capitalei.

Am din ce în ce mai puternic convingerea că tot ceea ce i se întâmplă Elenei face parte dintr-un plan bine pus la punct pentru a o distruge. Felul în care a fost mutată la penitenciarul de la Târgşor, deşi nici măcar nu a început judecata, e o nedreptate şi ne demonstrează că acest sistem şi-a pierdut de mult umanitatea şi nu mai funcţionează logic sau raţional.

Deşi este considerată nevinovată în faţa legii, Elena este încă de pe acum pedepsită şi umilită.

Prin comparaţie, vă prezint un caz absolut grotesc şi înfiorător pentru a se vedea cum a funcţionat sistemul acolo.

Șapte animale au violat cu bestialitate o biată fată pana ce aceasta a leşinat. Judecătorii au decis să fie judecați în arest la domiciliu.

Refuz să cred că Elena e un pericol public sau social mai mare decât acești monștri cu chip uman și că ea trebuie să stea în arest, în timp ce ei stau bine-merci acasă. Să judece fiecare cu mintea lui dacă e normal ce se întâmplă.

Voi merge astăzi la ea, să-i arăt că nu e singură. Voi duce cu mine toate mesajele voastre de susţinere şi încredere. Ele contează şi sunt importante pentru un om care este supus unei asemenea presiuni şi unor umilinţe inimaginabile., scrie Ruxandra Dragomir pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea, REACŢIE DURĂ după mutarea la Târgşor: „O tortură emoţională şi chiar fizică. O mare mizerie!”