Ruxandra Dragomir, pe Facebook despre cazul ELENA UDREA: Şi Poliţia Română vede ceea ce spun eu

Ruxandra Dragomir scrie un nou mesaj, pe Facebook, în care îşi apără prietena, susţinând că nu intelege de ce procurorii nu au dispus confruntarile cerute de Elena Udrea în Dosarul Gala Bute. Dragomir acuză faptul că "Justiţia construită pe victime colaterale este la fel de toxică precum cea a comuniştilor din anii '50".

16 mart. 2015, 10:28
Ruxandra Dragomir, pe Facebook despre cazul ELENA UDREA: Şi Poliţia Română vede ceea ce spun eu

Avocații Elenei Udrea au depus mai multe cereri la Direcția Națională Anticorupție prin care solicitau confruntarea clientei lor cu toți denunțătorii săi, din dosarul Gala Bute, aminteşte Ruxandra Dragomir.

„Si opinia publica asteapta confruntarea. 

In urma cu doua saptamani am scris un text pe care l-am intitulat „Marea confruntare – Udrea vs resturile lumii”
Elena Udrea – victima colaterala. Pentru acest articol am ales o poza foarte expresiva. Parca si Politia Romana vede ceea ce spun eu.

Cateodata am sentimentul ca romanilor li se serveste in fiecare zi un circ lung menit sa acopere alte lipsuri. Acest spectacol al TeleJustitiei se construieste uneori pe victime colaterale cum este cazul Elenei. De la momentul arestarii sale preventive,nu s-a mai intamplat nimic. Pare ca anchetatorii au luat o pauza, obiectivul fiind atins – Elena Udrea in spatele gratiilor ca sa nu poata vorbi. Asta in timp ce Pescariu ,Gardean, Lungu, Nastasia sau Topoliceanu stau linistiti si se bucura de banii stransi despre care spun ca i-au dat mai departe.

Daca a fost urgent si absolut necesar ca Elena sa fie arestata,atunci este urgent si absolut necesar ca dosarul ,,Gala Bute” sa mearga mai departe cu aceeasi intensitate. De aceea nu inteleg de ce procurorii nu au dispus confruntarile cerute de Elena pentru a se face lumina in acest caz. Se comporta de parca nu vor sa afle adevarul, pentru ca pare ca obiectivul si l-au atins.

Justitia construita pe victime colaterale este la fel de toxica precum cea a comunistilor din anii ’50. Elena,nu esti singura!”, scrie Ruxandra Dragomir. 

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, un nou ATAC pe Facebook: Acţiunile discreţionare ale anchetatorilor se văd şi din AVION