S-a aflat acum! Ce a făcut Irina Tănase în ziua în care Dragnea a fost eliberat

Gest incredibil făcut de iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase. Incredibil cum s-a fotografiat tânăra în ziua ieşirii fostului lider PSd din închisoare.

02 nov. 2019, 15:52

Liviu Dragnea a provocat un lung de dezbateri după ce s-a anunțat că își dorește să iasă din închisoare și mai ales după ce a primit acceptul pentru acest lucru. Între timp, iubita sa Irina a făcut un lucru de neimaginat. Liviu Dragnea a trăit momente de fericire maximă. El a fost eliberat din închisoare, pentru o zi. Fostul lider PSD a ieșit de la Rahova pe 31 octombrie, în jurul prânzului şi s-a întors la Penitenciarul Rahova pe 1 noiembrie.

Între timp, Irina Tănase a făcut un gest uluitor. Ea a postat, pe reţelele de socializare, un selfie pentru care a fost compătimită de fani.

Iubita lui Dragnea a postat un selfie din maşină, fotografie însoţită de mesajul „Selfie-ul de blocat în trafic’ dimineaţa’.

„Selfie-ul de blocat în trafic’ dimineaţa”, a scris Irina Tănase, potrivit Viva.ro.

Potrivit unor surse, Liviu Dragnea, care și-a petrecut ziua cu familia și cu iubita sa, este trist și a slăbit.

Fostul președinte al PSD nu a luat legătura cu nimeni din partidul pe care l-a condus , el dezvăluind că este nemulțumit de Viorica Dăncilă.