S-A AFLAT! Ce imagini păstra Răzvan Ciobanu pe hard-disck-urile de acasă. A vrut să le vândă PRESEI

Răzvan Ciobanu deținea harduri pe care avea stocate, se pare, imagini compromițătoare cu numeroase vedete din diferite domenii. Acestea ar fi ajuns în posesia părinților lui care au golit apartamentul din centrul Capitalei în care creatorul de modă locuia în chirie.

04 mai 2019, 18:50
S-A AFLAT! Ce imagini păstra Răzvan Ciobanu pe hard-disck-urile de acasă. A vrut să le vândă PRESEI

Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa.

Răzvan Ciobanu avea harduri cu informaţii COMPROMIŢĂTOARE despre persoane CELEBRE din România. Cine a încercat să LE FURE

„Se pare că erau multe personalități din toate domeniile. El a încercat să le vândă colegilor din presă. Nu știu dacă a reușit sau sunt colegi din presă care ar avea acele hard diskuri. Nu s-au difuzat niciodată, nu s-au dat pe niciun post de televiziune, dar din câte știu hard diskurile și acel laptop sunt la părinții lui Răzvan Ciobanu. Nu a șantajat pe nimeni, doar a vrut să vândă trusturilor de presă acele hard diskuri pentru bani”, a declarat jurnalista Ioana Mandache, citată de Cancan.