S-A AFLAT! Cine este femeia care a blocat transferul lui Ianis Hagi în Serie A. Genk a fost varianta de rezervă!

Ianis Hagi, 21 de ani, a ajuns în această vară la Genk, după ce a impresionat în Liga 1 și la Viitorul, dar fiul "Regeleui" a fost aproaspe de o revenire în Serie A.

21 sept. 2019, 14:06
S-A AFLAT! Cine este femeia care a blocat transferul lui Ianis Hagi în Serie A. Genk a fost varianta de rezervă!

Ioan Becali a declarat că Ianis Hagi trebuia să ajungă în Serie A, la Cagliari, dar mutarea a căzut din cauza soției președintelul italienilor, Tommaso Giulini.

Ianis Hagi, reacţie incredibilă după ce a ajuns rezervă la Genk. Românul n-a prins nici măcar un minut în ultimele două meciuri

„Ianis Hagi putea ajunge la Cagliari. Italienii au venit de patru-cinci ori să-l urmărească. Dădeau 4 milioane de euro pe el. Dar președintele echipei a cumpărat un bulgar, pe Despodov (n.r. – Kiril Despodov, adus în iarnă de la ȚSKA Sofia și împrumutat în vară la Strum Graz). L-a adus pe bulgar pentru că soția președintelui e bulgăroaică. Și cel care coduce ȚSKA Sofia a rugat-o să-l ajute cu transferul. Scouterii de la Cagliari erau îndrăgostiți de Ianis Hagi. Gică Hagi și Gică Popescu au vorbit de multe ori cu italienii, dar a fost preferat bulgarul”, a spus Ioan Becali la Digi Sport.

Ianis Hagi a ajuns la Genk, pentru 3,6 milioane de euro, unde a jucat 6 meciuri până acum și a marcat un gol.