S-a aflat cine este femeia găsită moartă pe un câmp în apropiere de București

Trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit pe un câmp pe un teren din apropierea Centurii Capitalei, în zona localităţii Popeşti-Leordeni. În urma verificărilor, poliţiştii au reuşit să afle cine este această femeie.

15 oct. 2022, 21:14
S-a aflat cine este femeia găsită moartă pe un câmp în apropiere de București

O femeie a fost găsită moartă zilele trecute pe un teren din apropierea Centurii Capitalei, în zona localităţii Popeşti-Leordeni. Cadavrul femeii a fost observat de şoferul unui camion, care a anunțat paznicul unui depozit de mobilă din apropiere. Acesta din urmă a sunat la 112.

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că acest cadavru aparţinea unei femei în vârstă de 72 de ani, care figura în baza de date a Poliţiei ca fiind dispărută din data de 30 septembrie.

Citeşte şi: O femeie a căzut cu parapanta în Prahova

„În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au identificat persoana respectivă, în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de, 72 de ani, care la data de 30 septembrie a.c., a fost înregistrată ca persoană dispărută de către D.G.P.M.B. Sector 2.

Citeşte şi: Medicul Sorin Lucian Puia, soţul actriţei Dana Dogaru, moarte suspectă pe o barcă, în Turcia

Din verificări nu au rezultat urme de violență pe corp, iar în urma efectuării necropsiei s-a stabilit faptul că nu a fost o moarte violentă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a transmis Poliţia.

 

Cine este femeia găsită moartă pe un câmp în apropiere de București

Femeia găsită moartă pe câmp este Alexandra Nicolau. Femeia dispăruse de la domiciliul ei din sectorul 2 al Capitalei în data de 28 septembrie 2022. Pentru că nu se mai întorsese acasă, rudele au alertat Poliţia.