PRIMELE IMAGINI! Cu cine se iubeşte fiica super-sexy a lui Ion Ţiriac. Asta da, surpriză! FOTO

Ioana Ţiriac, în vârstă de 22 de ani, a copilărit la Monte Carlo, iar acum studiază jurnalismul la Miami, după ce a absolvit Şcoala Americană din Bucureşti. Tânăra este fiica lui Ion Ţiriac şi a fostei ziariste de origine egipteană Sophie Ayad.

13 oct. 2020, 12:35
PRIMELE IMAGINI! Cu cine se iubeşte fiica super-sexy a lui Ion Ţiriac. Asta da, surpriză! FOTO

Ioana Ţiriac se iubeşte de ceva timp cu Johnny Chammas, un tânăr de origine libaneză. Acesta a absolvit o școală de afaceri în Miami.

Fata lui Ion Ţiriac, incendiară! Ioana Ţiriac s-a pozat în cele mai sexy ipostaze FOTO

Deşi postează pe rețelele de socializare de obicei imagini în costum de baie sau îmbrăcată sumar, fiica lui Ion Ţiriac a păstrat discreția cu privire la iubit. Acesta apare alături de ea doar în câteva fotografii și tot ce se știe despre el este că provine dintr-o familie bogată, cu origini libaneze. Johnny Chammas a absolvit Școala de Afaceri din cadrul Universității din Miami şi este primul bărbat cu care fiica lui Ion Țiriac s-a afișat în public, semn că relația lor este serioasă.

Ioana Ţiriac, petrecere de lux la Miami. Cum se distrează fiica miliardarului Ion Ţiriac în carantină FOTO

Ioana Ţiriac mai are doi fraţi, pe Karim şi Ion Alexandru, acesta din urmă fiind fiul lui Ion Ţiriac din căsătoria cu fostul model Mikette von Issenberg.