S-a aflat cui îi aparţine AMBULANŢA NEAGRĂ. Unul dintre şoferi a spus totul

Ambulanţa neagră despre care se spune că ar fi destinată traficului de copii a creat o adevărată isterie în mediul virtual. După ce o tânără a postat un mesaj în care spunea că a fost văzută într-un cartier din Bucureşti, şoferul ambulanţei a dezvăluit cui îi aparţine de fapt aceasta.   

27 sept. 2016, 15:16
S-a aflat cui îi aparţine AMBULANŢA NEAGRĂ. Unul dintre şoferi a spus totul

După ce luni o tânără susţinea că a văzut o ambulanţă dubioasă într-un cartier din Bucureşti şi a alarmat pe toată lumea, autorităţile au făcut lumină în cazul ambulanţei de care ne era frică tuturor în copilărie.

Cel care a spus cui îi aparţine această ambulanţă „dubioasă” a fost chiar unul dintre şoferii ei, la o emisiune tv. De fapt, maşina care se presupune că ar fi destinată răpirii copiiilor  pentru furtul de organe aparţine Centrului Medical de Dianosticare şi Tratament Ambulatoriu şi este destinată serviciului medical al celor aflaţi în nevoie.

„Când am auzit cele spuse despre Ambulanţă, am rămas înmărmurit. Eu sunt unul dintre şoferii de pe ambulanţă. Nu, nu aparţinem de 112. Au fost maşini pentru maşini speciale. Au fost pentru coloana premierului şi a preşedintelui. Ni s-a impus de la SPP să nu le inscripţionăm. Această ambulanţă aparţine Centrului Medical de Dianosticare şi Tratament Ambulatoriu. Este cel mai mare centru medical ambulatoriu din România”, a declarat unul dintre şoferii de pe ambulanţa neagră care a creat isterie pe internet, potrivit spynews.ro.

Luni, tânăra care a văzut maşina suspectă a postat imaginile pe Facebook, iar isteria în rândul internauților s-a instalat.

„Astă seară, în cartierul Drumul Taberei, undeva în jurul 20:30, în apropierea multor locuri de joacă, am văzut o maşină cel puţin dubioasă. Vă rog distribuiţi.”, a scris tânăra pe facebook.

Postarea a fost distribuită de peste 22 de mii de ori.