S-A AFLAT! Cum va fi rochia de mireasă a Adelinei Pestriţu şi cum îşi va îmbrăca fetiţa FOTO

Adelina Pestriţu şi iubitul ei, Virgil Şteblea se pregătesc pentru cel mai mare eveniment din viaţa lor, programat pe 20 iulie 2019. Adelina îşi doreşte o nuntă grandioasă, aşa cum a fost şi botezul micuţei lor, Zenaida Maria. Acesta a fost motivul pentru care au ales aceeaşi locaţie, Aristocrat Events Hall.

18 apr. 2019, 14:37

Adelina Pestriţu tot probează rochii de mireasă, dar nici până acum nu a găsit modelul care să o satisfacă pe deplin.

„Nu am nici o rochie, am doar idei. Nu m-am hotărât încă, sunt foarte dificilă. Mă hotărăsc, mă răzgândesc. Aş vrea să fie mai pe eleganţă, pe preţiozitate. Cred că ar merge şi un model de prinţesă. Nu ştiu, nu m-am hotărît, mai întrebaţi-mă până pe 19 iulie, că sigur am ceva să vă spun. Şi Zeni o să fie o mini miresică. O să fie îmbrăcată în mireasă”, a mai dezvăluit Adelina Pestriţu.

Adelina Pestriţu are iubit discret. Cine este şi cu ce se ocupă Virgil Steblea

„Ne punem şaiba pe deget, aşa cum îmi place mie să spun. O să fie o zi mare pentru noi ca şi cuplu, ca şi familie. Avem foarte multe lucruri de pus la punct. Noi ştim cum va arăta nunta. Nu vom face afară, nu vrem să riscăm, că vremea ne poate juca feste. O să facem pertecerea în aceeaşi locaţie unde am făcut botezul Zenaidei şi ziua mea de naştere. Ne simţim bine acolo, plus că cei de acolo ne îndeplinesc toate dorinţele”, a mai spus Adelina Pestriţu.