S-a aflat de ce a murit Sean Connery. Ce scrie în certificatul de deces al actorului

Sean Connery a murit în somn din cauza unei insuficiente cardiace cauzate de pneumonie și vârstă înaintată, este precizat în certificatul de deces al actorului, informații publicate de TMZ și preluate de revistă People.

30 nov. 2020, 10:17
S-a aflat de ce a murit Sean Connery. Ce scrie în certificatul de deces al actorului

Documentele atestă că Sean Connery a murit din cauza unei fibrilații atriale – frecvență cardiaca neregulată și deseori rapidă care poate provocă flux sanguin scăzut -, bătrânețe și pneumonie, după cum scrie şi express.co.uk. Vestea că a murit Sean Connery a fost făcută publică pe 31 octombrie, de către familie care a precizat că acesta a decedat în casa lui din Bahamas. Sean Connery avea 90 de ani.

Luna această a fost raportat că cenușa actorului va fi dusă și împrăștiată în orașul sau natal. „Îl vom aduce pe Sean înapoi în Scoția. Asta a fost ultima lui dorință„, a declarat văduvă să, Micheline Roquebrune, pentru Scottish Mail. „A vrut că cenușa lui să fie împrăștiată în Bahamas, dar și în orașul lui natal„.

Ea a precizat că acest lucru se va întâmplă imediat ce restricțiile impuse în contexul sanitar vor permite.

„Oricând va fi posibil și sigur să călătorim din nou, atunci familia va reveni în Scoția cu el”, a mai spus Roquebrune, în vârstă de 91, care a fost căsătorita cu actorul timp de 45 de ani. „Ne-ar plăcea să organizăm o ceremonie pentru el în Scoția – aceasta este speranța noastră, dar nu putem spune când se va întâmplă asta exact„.

Roquebrune, care a fost alături de Connery când a murit în somn în casa din Lyford Cay, Bahamas, a confirmat și că actorul va fi incinerat în cadrul unei ceremonii private în insulă. Apoi cenușă lui va fi ținută „în siguranță”, până ce familia va călători în Scoția.