S-a aflat! De ce nu o place Antonia pe fiica Andreei Esca. Mesaj categoric: „Este cel mai josnic gest”

Alex Velea și Mario Fresh nu mai sunt prieteni. De asemenea, soţul Antoniei nu se mai înțelege nici cu Lino Golden. Misterul problemelor apărute între cei trei a fost lămurit de Mario Fresh, implicat într-o poveste de iubire cu Alexia Eram, fiica vedetei TV Andreea Esca.

04 oct. 2020, 12:19
S-a aflat! De ce nu o place Antonia pe fiica Andreei Esca. Mesaj categoric: „Este cel mai josnic gest”

Mario Fresh a fost întrebat „De ce Antonia nu o place pe Alexia?”, iar răspunsul a fost: „Asta este treaba lor, nu mă privește.” Artistul a lăsat totuși o portiță deschisă, spunând că în viitor ar mai putea avea colaborări muzicale cu Alex Velea.

Antonia şi Alex Velea, ipostază incendiară în aşternuturi. Imaginea XXX scăpată de cei doi pe internet FOTO

Antonia a reacționat şi ea pe rețelele de socializare, scrie Cancan.

„Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de „dramele” și „victimizările” care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)”, a scris Antonia.

Antonia l-a prins pe Alex Velea fără prosop! Nebunie: ce s-a întâmplat la DUŞ! Fanii au văzut tot FOTO

„Iubește-ți vecinii, chiar dacă au greșit, iartă-i. Și mereu fii atent cu ceea ce ai în grădina ta, în jurul tău, pentru că ai putea să găsești șerpi târându-se chiar lângă florile tale. Injuriile noastre curg de pe limba noastră cu negativitate față de noi înșine. Cuvintele fac vrăji, atragi ceea ce vorbești. Cuvintele pe care le vorbești devin „casa” în care locuiești!”, a mai comentat Antonia.