PRIMELE IMAGINI! El este iubitul milionar al Simonei Halep. A scos-o la o cină intimă după victoria de la Wimbledon FOTO

Simona Halep, 27 de ani, trăiește cel mai mare succes din cariera sa. La revenirea în România, câştigătoarea de la Wimbledon a fost întâmpinată ca o regină. A fost primită la Salonul Oficial de la Aeroportul "Henri Coandă".

18 iul. 2019, 05:30

Simona Halep s-a retras în Complexul Rezidențial Stejarii, unde, pentru câteva ore, și-a tras sufletul. S-a odihnit, după care a ales să meargă în oraș, alături de Cosmin Hodor, soția acestuia și Toni Iuruc, un milionar machedon, iubitul ei, un tip inteligent, care are mai multe afaceri în România.

Simona Halep, surprinsă la revenirea în România: „Vrei să fii soţia mea?” Cum a reacţionat campioana de la Wimbledon

Cancan scrie că Simona Halep și Toni Iuruc, primul bărbat cu care s-a afișat după izbânda de la Wimbledon, sunt la început de relație. Ex-liderul WTA, care arăta senzațional, și iubitul milionar s-au simțit perfect la un restaurant de lux din Capitală. Au fost discreți și nu au ieșit cu absolut nimic în evidență.

Înființată în 2002 de Toni Iuruc, în colaborare cu alți trei parteneri, agenția full service AdVenture s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Capitalei și în următoarele campanii. În portofoliul agenției de publicitate se regăsesc clienți precum CEZ, Volvo, Servier Pharma, VB Leasing, Academica Medical Center, A&D Pharma, Optiblu și producătorul de lapte Lactag.