S-a aflat misterul fostei soţii a lui Putin: A fost şi ea spion alături de el

Liudmila Oceretnaia a fost soţia lui Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici şi mai temuţi politicieni, timp de 30 de ani. Aceasta ar fi căsătorită cu un bărbat care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea, potrivit Business Insider, scrie Ziarul Financiar, citat de Mediafax.

16 iul. 2017, 08:57
S-a aflat misterul fostei soţii a lui Putin: A fost şi ea spion alături de el

În 2016, s-a scris în presă că fosta nevastă a lui Putin s-a recăsătorit cu Artur Oceretnîi, după divorţul de Vladimir Putin, după care şi-a schimbat şi numele.

Ocheretnîi este directorul unei organizaţii non-profit, Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale, şi este cu 20 de ani mai tânăr decât Lyudmila.

Înainte de a se căsători cu Putin în 1983, Oceretnaia a fost însoţitoare de zbor pentru compania rusească Aeroflot. Vorbeşte fluent franceză, germană şi spaniolă. Cei doi s-au cunoscut în Leningrad, actualul Sankt Petersburg, la începutul anilor 1980, printr-un prieten comun, potrivit Mediafax.

După ce au lucrat amândoi ca ofiţeri KGB în anii 80, Putin şi Oceretnaia s-au întors în St. Petersburg, unde el a început să lucreze pentru guvern.

Divorţul dintre Liudmila Oceretnaia şi Vladimir Putin a fost anunţat în iunie 2013.