S-a aflat secretul. De ce s-a destrămat unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc

Laura Cosoi şi Smiley au format un cuplu până în iunie 2012, când au pus capăt relaţiei lor.

19 mart. 2017, 12:19
S-a aflat secretul. De ce s-a destrămat unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc

După ani, Laura Cosoi a clarificat motivul despărţirii, într-un interviu acordat revistei Tango. Întrebată dacă a avut vreodată senzaţia că a fost în umbra lui Smiley, Laura Cosoi a răspuns: „N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta. Acum şapte ani, nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie.  

ROMÂNII AU TALENT 2017. Smiley şi Laura Cosoi, faţă-n faţă. Ce reacţie uluitoare a avut cântăreţul când şi-a văzut fosta iubită

Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta. În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul. Eu când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbră lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit.”

loading...