S-A AFLAT! Unde a câştigat Claudia Cream mai mulţi bani, la Exatlon sau la Ferma? Sumele sunt URIAŞE

Claudia Pavel, alias Cream, a participat, în cursul a doi ani, la două emisiuni foarte urmărite din România. Cântăreața a și stârnit invidie în ceilalți concurenți care i-au fost alături în competiția spre marile premii.

28 aug. 2019, 06:18
S-A AFLAT! Unde a câştigat Claudia Cream mai mulţi bani, la Exatlon sau la Ferma? Sumele sunt URIAŞE

Claudia Pavel a reușit să obțină sume foarte frumoase de la show-urile la care a participat în cursul acestui an. În ultima vreme pare că nu ratează prea multe emisiuni de aventură, cu toate că majoritatea o aveau în minte drept o persoană puțin fițoasă și nu foarte descurcăreață în condiții vitrege.

Brigitte Sfăt o acuză pe Claudia Pavel că i-a spart casa. „Soţul meu m-a înşelat cu ea!”

Bruneta a reușit să demonstreze chiar inversul. A stat în Dominicană, la Exatlon, fără prea multe resurse și fără lucrurile cu care se răsfață zi de zi acasă. De asemenea, nici la Ferma nu s-a lăsat mai prejos, unde a ajutat la spart lemne, la gătit și la curățenie, deși s-a cam sfiit de treabă, spun gurile rele.

Pe lângă astea, a reușit să stârnească invidie în Brigitte Sfăt din cauza sumei mult mai mari pe care o primea ca participantă al aceluiași show. Surse din showbiz susțin că a primit 50.000 de euro de la Pro TV pentru simpla prezență la Ferma, mai puțin cu 10.000 de euro decât a primit la Exatlon!