S-a ales marele CÂŞTIGĂTOR MasterChef 2015. Andrei Voica a plecat acasă cu 50.000 de euro

MasterChef 2015. Din cei 24 de concurenti ai bucatariei MasterChef, doar 3 au ajuns in finala, parcurgand cu brio zecile de probe spectaculoase! Luni seară, Andrei Voicu a câştigat concursul de gătit şi a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro. 

14 dec. 2015, 21:40
S-a ales marele CÂŞTIGĂTOR MasterChef 2015. Andrei Voica a plecat acasă cu 50.000 de euro

Claudia, Andrei si Liviu au reusit sa supravietuiasca unui numar impresionant de probe. Cei trei concurenti au fost dispusi sa dea tot ce au mai bun pentru a ii impresiona pe Chef Hadean, Chef Foa si Chef Patrizia.

Urmariti cu interes de fostii concurenti si sustinuti de public, finalistii au fost pusi in fata a trei probe de foc, in care au fost provocati sa realizeze preparate impresionante, demne de un show culinar de exceptie – un aperitiv, un fel principal si un desert.

Dupa prima proba, Chefii s-au declarat incantati de toate cele trei preparate realizate de concurenti si le-au punctat in functie de preferinte. Astfel, Claudia a primit 23 de puncte, Andrei a adunat 27 de puncte, iar Liviu a marcat prima nota 10 din Finala acestui sezon si a acumulat 26 de puncte.

Dupa o prima proba de foc, Claudia a parasit finala MasterChef.

In cea de-a doua proba, Liviu si Andrei au avut de pregatit un fel principal. Dupa 60 de minute intense, Liviu s-a prezentat in fata Chefilor cu un preparat pe baza de peste, in timp ce Andrei a mizat pe rata.

Atat Andrei, cat si Liviu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si au impresionat. Dupa ce au gustat felurile principale ale celor doi concurenti, Chefi au deliberat. Liviu a primit 28 de puncte si a marcat cel de-al doilea 10 din aceasta finala (10 – Chef Hadean, 9 – Chef Foa, 9 – Chef Patrizia).

Potrivit masterchef.protv.ro, Andrei a acumulat 30 de puncte, fiind notat cu cate 10 puncte de catre fiecare dintre Chefi. Dupa aceasta proba, Liviu a acumulat 54 de puncte, iar Andrei, 57 de puncte. Liviu si Andrei au avut parte in cea de-a treia proba de sustinerea familiilor.

Deserturile pregatite de Andrei si Liviu au reflectat personalitatea celor doi concurenti.

Incantati de talentul culinar al finalistilor, Chefii i-au invitat sa urce pe scena MasterChef inainte de momentul culminant al competitiei. Liviu a primit 10 puncte de la Chef Foa pentru desertul sau, iar Andrei a fost premiat tot cu 10 puncte de catre acesta. Chef Patrizia i-a acordat lui Liviu 9 puncte, iar Andrei a primit pentru un desert „hallucinante” nota 10. Arbitrul final al acestei finale a fost Chef Hadean. Liviu a fost notat cu 9 puncte pentru desertul sau, iar Andrei a primit nota 10.

Andrei Voicu a câştigat concursul de gătit şi a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro. 

Vezi şi: MASTERCHEF 2015. Andrei Voica, pe Facebook: „O să ajung unul dintre marii bucătari ai României”