S-a dat startul la Black Friday! Pe lângă electrocasnice şi îmbrăcăminte, românii au parte de oferte de nerefuzat la prezervative

Perioada Black Friday este una dintre cele mai așteptate de peste an, mai ales de împătimiții cumpărăturilor. Companiile s-au adaptat și au conceput oferte care mai de care mai atractive.

11 nov. 2022, 10:46
S-a dat startul la Black Friday! Pe lângă electrocasnice şi îmbrăcăminte, românii au parte de oferte de nerefuzat la prezervative

Multe brand-uri au început promovarea ofertelor de Black Friday încă de acum câteva zile, dar cu toate acestea, conform „tradiției”, abia de vineri se dă startul oficial al reducerilor.

Românii sunt interesați cel mai mult în această perioadă de aparatură electrocasnică, telefoane mobile sau haine. De altfel, o altă categorie de cumpărători îi vizează pe cei care vânează vacanțele ieftine. Numeroși români așteaptă ziua de Black Friday pentru a-și achiziționa concediul pentru anul  viitor. De altfel, multe dintre hotelurile de pe litoralul românesc se întrec în oferte cu acest prilej.

Una dintre cele mai mari companii de prezervative a realizat de asemenea o campanie de promovare. Astfel printre produse de maxim interes pentru această perioadă doritorii pot achiziționa prezervative la prețuri mai accesibile ca în restul anului.

Reclama ingenioasă de Black Friday cu ofertele la acest produs a stârnit reacții în mediul online. Cei mai mulți dintre internauți s-au amuzat copios pe seama acesteia.

Black Friday la prezervative

Deşi criza economică ar fi trebuit să tempereze apetitul românilor pentru cumpărături, chiar şi „la ofertă”, companiile preconizează vânzări cu până la 20% mai mari decât în 2021.

Citeşte şi: Părintele Calistrat, prima reacţie după ce a fost acuzat că a agresat enoriaşe: „Nişte isterice! Eu le-am zis, călugării nu se însoară, nu fac copii, să se ducă, că mai sunt bărbați în oraș