S-a deschis Salonul Auto de la Bucureşti. Ce premiere se regăsesc în cadrul show-ului auto VIDEO

Bolizi în valoare de sute de milioane de euro se găsesc la Salonul auto organizat zilele acestea la Bucureşti. Peste 200 de modele au ajuns în Capitală direct de la Paris. O prezenţă inedită a fost o maşină construită din lemn.

21 oct. 2016, 09:24
S-a deschis Salonul Auto de la Bucureşti. Ce premiere se regăsesc în cadrul show-ului auto VIDEO

Domnii s-au simţit ca în Rai la Salonul Auto de la Bucureşti, dar şi doamnele care sperau la o maşină cadou, informează România TV. „Ne uităm, poate găsim ceva. Am venit de curiozitate. M-a atras BMW, Mercedes, dar să ne si permitem”, a declarat un vizitator. 

Citeşte şi Salonul Auto Bucureşti 2016. Peste 200 de modele vor fi expuse în cadrul show-ului auto

Ca o premiera, in acest an, este prezentat aici primul SUV Maserati, venit direct de la Paris. Are 275 cai putere, iar pretul ajunge la aproape 100.000 de euro. 

„Este primul SUV in istoria de 102 ani a brandului Maserati. Masina nou construita de la zero, o putem utiliza in orice conditie meteo si orice suprafata”, a explicat un reprezentant al mărcii. 

O altă vedetă a fost şi această maşină din lemn. Proprietarul a investit în ea mai bine de 20 de mii de euro şi i-a luat 3 ani şi jumătate să construiască opera de artă care a primit numele soţiei, Iulia.

Citeşte şi Ghinion pentru vânzătorii necinstiţi de maşini. O aplicaţie arată exact istoricul de incidente şi numărul de kilometri parcurşi

„Am construit o trasura acum 6 ani si dupa ce am vazut ca a iesit foarte bine, am zis sa ma duc mai sus, o noua provocare si a iesit aceasta arta”, a spus proprietarul maşinii. 

Salonul Auto de la Bucureşti este dechis până pe 30 octombrie.