S-a descoperit unde este îngropată Elodia. O cunoscută clarvăzătoare rupe tăcerea la 10 ani de la dispariţia avocatei

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul de la Colectiv, dar şi alte tragedii din România şi nu numai, a făcut dezvăluiri halucinante în legătură cu locul în care s-ar afla trupul Elodiei Ghinescu. Soţia lui Cristian Cioacă a fost dată dispărută în septembrie 2007, iar corpul său nu a fost încă găsit niciodată.

13 apr. 2019, 06:13
S-a descoperit unde este îngropată Elodia. O cunoscută clarvăzătoare rupe tăcerea la 10 ani de la dispariţia avocatei

Potrivit declaraţiilor făcute de Maria Ghiorghiu, cadavrul Elodiei Ghinescu este zidit în peretele unei case vechi. Înfiorător este faptul că parapsiholoaga a dezvăluit că trupul soţiei lui Cristian Cioacă nu are cap, iar cel care a îngropat rămăşiţele sale într-un perete este un bărbat.

„Elodia e îngropată într-o casă mică, bătrânească, văruită cu alb. Trupul fără cap al avocatei Elodia Ghinescu este zidit în peretele acestei case. A fost zidită de un bărbat. Sufletul ei mi-a apărut în copacul de lângă casa aia. Stătea pe o ramură şi a întins mâna spre peretele acela al casei şi mi-a arătat zidul acela, că acolo se află îngropate rămăşiţele trupeşti ale ei. Casa e dreptunghiulară şi joasă, nu are multe încăperi, însă acolo unde trupul Elodiei e zidit peretele formează un «L». Pomul este perpendicular pe acel perete subţire, care formează colţul casei spre stradă. Peretele acela a fost dublat pentru a putea fi ascunse rămăşiţele ei. Am văzut-o şi pe Elodia. Avea părul negru, lucios şi lunguţ, ondulat, iar dinţii ei erau mari, frumoşi şi extrem de albi. Nu-i lipsea niciun dinte din gură. Mi s-a arătat în pivniţa acelei case râzând, astfel încât să-i pot vedea perfecţiunea dinţilor ei frumoşi şi foarte albi”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Elodia Ghinescu, soţia lui Cristian Cioacă, a fost dată dispărută în septembrie 2007, iar corpul său nu a fost încă găsit, fapt ce a îngreunat considerabil munca procurorilor.

Citeşte şi Lovitură pentru Cristian Cioacă. A fost dat în judecată pentru datoriile Elodiei