S-a descoperit unde este îngropată Elodia. O cunoscută clarvăzătoare rupe tăcerea la 10 ani de la dispariţia avocatei

Publicat: Sâmbătă, 13 Aprilie 2019 09:13 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Iunie 2019 13:04 // Sursa: romaniatv.net

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul de la Colectiv, dar şi alte tragedii din România şi nu numai, a făcut dezvăluiri halucinante în legătură cu locul în care s-ar afla trupul Elodiei Ghinescu. Soţia lui Cristian Cioacă a fost dată dispărută în septembrie 2007, iar corpul său nu a fost încă găsit niciodată.

Potrivit declaraţiilor făcute de Maria Ghiorghiu, cadavrul Elodiei Ghinescu este zidit în peretele unei case vechi. Înfiorător este faptul că parapsiholoaga a dezvăluit că trupul soţiei lui Cristian Cioacă nu are cap, iar cel care a îngropat rămăşiţele sale într-un perete este un bărbat.

"Elodia e îngropată într-o casă mică, bătrânească, văruită cu alb. Trupul fără cap al avocatei Elodia Ghinescu este zidit în peretele acestei case. A fost zidită de un bărbat. Sufletul ei mi-a apărut în copacul de lângă casa aia. Stătea pe o ramură şi a întins mâna spre peretele acela al casei şi mi-a arătat zidul acela, că acolo se află îngropate rămăşiţele trupeşti ale ei. Casa e dreptunghiulară şi joasă, nu are multe încăperi, însă acolo unde trupul Elodiei e zidit peretele formează un «L». Pomul este perpendicular pe acel perete subţire, care formează colţul casei spre stradă. Peretele acela a fost dublat pentru a putea fi ascunse rămăşiţele ei. Am văzut-o şi pe Elodia. Avea părul negru, lucios şi lunguţ, ondulat, iar dinţii ei erau mari, frumoşi şi extrem de albi. Nu-i lipsea niciun dinte din gură. Mi s-a arătat în pivniţa acelei case râzând, astfel încât să-i pot vedea perfecţiunea dinţilor ei frumoşi şi foarte albi", a declarat Maria Ghiorghiu.

Elodia Ghinescu, soţia lui Cristian Cioacă, a fost dată dispărută în septembrie 2007, iar corpul său nu a fost încă găsit, fapt ce a îngreunat considerabil munca procurorilor.

Citeşte şi Lovitură pentru Cristian Cioacă. A fost dat în judecată pentru datoriile Elodiei

 
loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristian Cioacă elodia Elodia Ghinescu Maria Ghiorghiu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 iun 12:35
Răspunde | Votează email 1 email
terestrul
Eu as propune o lege prin care aceste nulități(clarvăzătoare)să fie condamnate la închisoare impreună cu cei care lansează asemenea articole.
04 iun 12:32
Răspunde | Votează email 0 email
terestrul
Eu as propune o lege prin care aceste nulități(clarvăzătoare)să fie condamnate la închisoare impreună cu cei care lansează asemenea articole.
03 iun 09:30
Răspunde | Votează email 0 email
Indignat
Sunteti la fel de limitati psihic precum cea pe care o mediatizati,umilitor pentru voi ca va complaceti la astfel de mizerii
02 iun 05:07
Răspunde | Votează email 1 email
Georgeta
De ani de zile dati numai "stiri false", daca este asa de clarvazatoare sa va duc la locul cu pricina, asta este vrajeala de 0 lei 0 bani, si va complaceti in aceasta mizerie, nu va este jena?
14 apr 09:23
Răspunde | Votează email 0 email
Pitia
Ce o tot mediatizati pe SMINTITA asta, asa zisa clarvazatoare?
13 apr 20:30
Răspunde | Votează email 0 email
neli
pe bune, nu vreti sa incetati cu "dezvaluirile " ? sta Cioaca in puscarie cam fara dovezi, procurorul si-a facut damblaua, hai gata ! o mai gasiti mult pe Elodia , cam o data pe luna ?
13 apr 20:30
Răspunde | Votează email 4 email
Sorin Acela
Pomul este perpendicular pe acel perete! :D :D :D Ce pom ciudat!
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H