S-a filmat LIVE gonind cu o viteză uluitoare pe autostradă, înainte de a-şi face maşina praf VIDEO

Un teribilist s-a fotografiat în timp ce gonea pe autostradă, apoi a făcut accident.

14 ian. 2020, 08:52
S-a filmat LIVE gonind cu o viteză uluitoare pe autostradă, înainte de a-şi face maşina praf VIDEO

Un şoferul de 23 de ani din Connecticut se deplasa cu 102 mile pe oră (164 km/h) pe o secțiune a autostrăzii I-95 unde viteza maximă este 55 de mile pe oră (88,5 km/h), viteză pe care toți prietenii săi au văzut-o în filmarea live, și pe care un polițist care se afla în zonă a confirmat-o cu aparatul radar. Polițistul a pornit în urmărirea mașinii suspectului, un Nissan Versa, și a asistat la un deznodământ care era de așteptat: un accident.

Șoferul a părăsit autostrada cu viteză mai mare decât permite un Nissan Versa pe o rampă de degajare; la primul viraj mașina a subvirat, a lovit parapetul de protecție și s-a răsturnat peste acesta. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

IMAGINI ŞOCANTE. Un şofer inconştient, aproape de două accidente într-un minut în Prahova VIDEO

Polițistul care era pe urmele sale a fost acolo atât pentru a-l ajuta să iasă din mașină, dar și pentru a-l aresta pentru condus nesăbuit și pentru depășirea vitezei legale. Acestor acuzații i s-au adăugat cele de conducere a unui autoturism neasigurat, conducere a unui autoturism cu permisul suspendat, folosirea telefonului la volan în timpul condusului și posesie de droguri.