S-a hotărât să facă CURĂŢENIE în POD şi a devenit inimaginabil de BOGAT. Ce a găsit acolo este incredibil FOTO

Un bărbat din Marea Britanie s-a trezit peste noapte bogat, după ce a făcut o descoperire uimitoare în podul casei în timp ce făcea curățenie.

26 iun. 2015, 12:00

Dominic Currie, un artist britanic, s-a apucat să facă curățenie în podul casei și a descoperit că are acolo un tablou ce aparține celebrului pictor Pablo Picasso. Pictura a stat timp de 55 de ani acolo, fără ca cineva să bage de seamă. În prezent, opera de artă este estimată la 180 de milioane de dolari, potrivit Mirror.

Citeşte şi Pablo Picasso a mai bătut un record. O vedere trimisă de el a fost vândută cu 166.000 euro FOTO

Artistul spune că tabloul a fost primit în dar de Anett, mama lui, în momentul în care aceasta ar fi rămas însărcinată. La vremea aceea femeia avea 19 ani și locuia în Polonia. Totul a pornit de la povestea de dragoste dintre Anette și tatăl lui Dominic, un soldat rus care, din cauza războiului, a trebuit să-și părăsească iubita. Acesta i-a dăruit însă un tablou pentru a-i asigura viitorului lor fiu un trai liniștit.

Anette însă, nu s-a putut despărți de tabloul care avea o valoare sentimentală pentru ea și l-a ascuns în pod, într-o valiză. Dominic s-a decis să facă curățenie în pod, iar când a descoperit valiza nu i-a venit să creadă. Tabloul a stat ascuns în pod timp de jumătate de secol.

Citeşte şi Cum era Pablo Picasso în viaţa de zi cu zi. Geniul îşi chinuia cu cruzime familia