S-a hotărât să trăiască precum Tarzan, dar în jungla urbană. Locuieşte de 8 ani într-un copac şi nu-i pasă de criză VIDEO

Farman Ali, un tânăr de 28 de ani, cunoscut și sub numele de „Tarzan” din Karachi, locuiește de nu mai puţin de opt ani într-o casă în copac.

31 mart. 2022, 19:29
S-a hotărât să trăiască precum Tarzan, dar în jungla urbană. Locuieşte de 8 ani într-un copac şi nu-i pasă de criză VIDEO

Bărbatul a fost forţat de condiţiile de trai şi inflaţia galopantă să se mute din propria locuinţă. Din cauza condițiilor sale financiare precare, Tarzan din Karachi îşi petrece zilele și nopțile în această casă improvizată în copac. Cu toate acestea, nu îi lipsesc tehnologiile moderne. A reușit să instaleze o chiuvetă și o lampă alimentată cu baterii, precum și un încărcător de telefon.

Îmi câștig existența curățând mașini. De asemenea, stau şi aştept în fața caselor oamenilor, iar în cazul în care cineva trebuie să cumpere alimente, mă duc eu şi i le aduc. În schimb, ei îmi dau apă rece și mâncare. Așa trăiesc eu„, spune Ali.

Citeşte şi BANCUL ZILEI: Tarzan şi Jane îşi fac de cap în junglă. Jane îi explică lui Tarzan!

Unii prieteni și rude l-au batjocorit pentru că locuiește într-un copac şi nu doresc să mai aibă de-a face cu el. Părinții lui Farman au murit şi, deşi are fraţi, acestora le este greu să-l ajute pentru că au şi ei propriii copii. În plus, nici el crede că nu ar fi bine să se mute să locuiască cu ei.

Citeşte şi Actorul Joe Lara, vedeta serialului „Tarzan”, s-a prăbuşit cu avionul VIDEO