S-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare. Gestul şocant făcut de un bărbat din Bistriţa-Năsăud

Un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsud a decis să-şi pună capăt zilelor după ce l-a părăsit soţia. Rămas singur, fără femeia pe care o iubea şi fără copii, bărbatul s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare.

18 mart. 2022, 11:10
S-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare. Gestul şocant făcut de un bărbat din Bistriţa-Năsăud

S-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost găsit mort, pe un câmp din comuna Romuli, judeţul Bistriţa-Năsăud.

S-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare

Câţiva localnici l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 52 de ani mort, pe câmp. Potrivit primelor informaţii, acesta s-ar fi împuşcat în cap cu arma de vânătoare. Acesta ar fi recurs la un asemenea gest după ce soţia sa l-a părăsit şi i-a luat cu ea şi pe cei patru copii.

Citeşte şi Crimă înfiorătoare în Giurgiu. Un bărbat şi-a ucis soţia cu cuţitul şi apoi a fugit. Cum a fost prins

”Sebastian B. avea 52 de ani și era vânător, cu acte în regulă. Din păcate și-a pus capăt zilelor. Acum vreo două luni soția l-a părăsit și a plecat cu tot cu cei patru copii de la el. Nu a putut suporta durerea. Zilele trecute a venit la primărie pentru actele pentru subvenție APIA și mi-a spus că nu mai suportă despărțirea. Și uite că a ales să-și pună capăt zilelor. Dumnezeu să-l ierte!” a declarat primarul comunei Romuli, potrivit bistriţeanul.ro. 

Locaţia în care se află trupul bărbatului se află într-o zonă greu accesibilă, echipajele medicale fiind nevoite să meargă pe jos.

”Echipajul SAJ împreună cu un echipaj de politie au pornit pe jos către locul solicitării, traseul fiind foarte greu și neaccesibil cu mijloace de transport. Traseul durează aproximativ o oră și jumătate pe jos” au transmis reprezentanții SAJ BN.

Citeşte şi Crimă înfiorătoare în Arad. O femeie a fost ucisă de propriul fiu. Individul a lovit-o cu pumnii în cap până când i-a curmat viaţa