S-a îndrăgostit fără să îi cunoască cel mai INTIM secret. Ce s-a întâmplat când a aflat adevărul FOTO

O poveste inedită din Marea Britanie face înconjurul planetei. O tânără s-a îndrăgostit de iubitul ei, fără să ştie că acesta s-a născut femeie. Cu toate acestea, cei doi au de gând să se căsătorească deoarece se iubesc şi vor să aibă şi un copil.

15 nov. 2014, 18:44

În ziua în care Charlotte, în vârstă de 20 de ani, l-a cunoscut pe Kieran a fost convinsă că este sufletul ei pereche. Cu toate acestea, ea a avut nevoie de o lună ca tânărul să se destăinuie şi să îi spună cel mai intim secret al său, acela că s-a născut femeie, ca apoi să suferă o operaţie de masectomie şi injecţii cu hormoni masculini pentru a avea barbă şi voce groasă, potrivit Mirror.

Citeşte şi INEXPLICABIL. Ce a făcut un bărbat cu un SUPERGLUE când iubita era GOALĂ în PAT: O să ajungă la închisoare

Ani de zile, Kieran, 23 de ani, a ţinut secret faptul că este diferit. Cu toate că s-a născut femeie, mereu s-a simţit bărbat.

Iubitul meu cu muşchi s-a născut fată. Nu aş fi ghicit niciodată secretul lui Kieran, dar imediat ce mi-a spus l-am înţeles, nu contează pentru mine acest detaliu. Am fost surprinsă, dar îl iubesc„, a explicat tânăra.

Cei doi sunt împreună de doi ani şi vor să se căsătorească şi să aibă un copil, folosind sperma celui mai bun prieten al lui Kieran.

Citeşte şi Un celebru personaj din showbiz renunţă la bărbăţie. Îşi face operaţie de schimbare de sex FOTO

Când am cunoscut-o prima dată m-a fascinat cu frumuseţea ei. Mi-a fost frică de ziua în care îmi va afla secretul. Dar este o femeie uimitoare şi mi-a demonstrat că mă iubeşte„, a povestit bărbatul.

Cu toate că tânărul nu are penis, cei doi spun că partidele de sex există şi sunt uimitoare deoarece se iubesc şi simt atracţie reciprocă.