Florin Salam, bătut de un temut interlop: „I-am dat un capac şmechereşte”

Un nou incident uluitor s-a petrecut în lumea maneliștilor! Florin Salam se află la ananghie. ”Regele manelelor” ar fi fost agresat de un temut interlop din București. Florin al lui Cici a povestit cum a decurs conflictul pe care l-a avut cu cântărețul.

10 apr. 2019, 13:07

La aproximativ jumătate de an după ce a fost bătut și răpit în Italia, Florin Salam se pare că a fost din nou protagonistul unor momente tensionate. Recent, cântărețul ar fi fost implicat într-o nouă dispută.

Totul ar fi degenerat după ce artistul ar fi refuzat să-i compună o piesă fiului unui cunoscut interlop din Capitală.

Citeşte şi Raluca Podea l-a umilit pe Florin Pastramă. Ce spune despre performanţele în pat ale noului iubit al lui Brigitte Sfăt

Din mărturisirile pe care Florin al lui Cici le-a făcut reiese că acesta s-ar fi întâlnit, marți, în zona Apărătorii Patriei din Capitală, cu Florin Salam. După ce ar fi purtat o discuție aprinsă, interlopul i-ar fi aplicat o corecție fizică manelistului, care ar fi încercat să evite orice conflict, prin… fugă.

„Florin s-a haladit. L-am rugat să îmi facă o piesă pentru băiatul meu, dar mi-a zis că nu are timp. Ne-am văzut la Apărători. I-am dat un capac șmecherește și l-am alergat, dar nu l-am prins, că a fugit. S-a speriat foarte tare. Hai să vedem ce șmecher se bagă, acum, că l-am bătut pe Florin Salam”, a declarat Florin al lui Cici.

Toamna trecută au fost clipe de coșmar pentru Florin Salam, la un botez, în Milano. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale. Zeci de minute, bărbatul s-a distrat pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație. La un moment dat, din senin, Lower Stan i-a aplicat un pumn în figură manelistului. Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare.