S-a întâmplat. Eliza Iliescu a aflat tot adevărul. Ce i-a spus Adriana Iliescu despre tatăl său FOTO

Eliza Iliescu are 14 ani acum e mare, elevă de liceu, a fost însă încă de bebeluș, celebră. Eliza este fetița Adrianei Iliescu, născută de aceasta la 66 de ani, motiv pentru care femeia a intrat în Cartea Recordurilor.

10 sept. 2019, 05:59
S-a întâmplat. Eliza Iliescu a aflat tot adevărul. Ce i-a spus Adriana Iliescu despre tatăl său FOTO

Adriana Iliescu a devenit mamă în ianuarie 2005, când Eliza a venit pe lume, rezultatul unei fertilizări in vitro, scrie wowbiz.ro. Adriana Iliescu era singură și atunci, așa cum este și acum, iar creșterea fetiței și-a asumat-o ca mamă singură.

Mulți s-au întrebat de-a lungul vremii cine este de fapt tatăl Elizei, iar Adriana Iliescu a spus doar că a fost vorba despre un donator anonim.

Citeşte şi Cum a ajuns Adriana Iliescu să fie cea mai bătrână mamă din România. „O abandonase într-un cămin”

Acum, Eliza Iliescu este mare și știe adevărul despre nașterea ei, dar când aceasta era micuță, Adriana Iliescu avea o poveste despre familia ei pe care i-o spunea fetiței.

„Eliza m-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, mărturisea Adriana Iliescu în urmă cu mai mulți ani.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este elevă în clasa a X-a la Colegiul Dimitire Paciurea

Eliza Iliescu a împlinit 14 ani în ianuarie, ea este acum elevă în clasa a X-a la Colegiul Dimitrie Paciurea din București.

Eliza Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă din primele zile de viaţă şi asta pentru că mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 67 de ani. Atunci, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil. Între timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, însă a rămas cea mai bătrână mamă de la noi din ţară.