S-A ÎNTORS IARNA. Ninge abundent, şoferii opriţi în trafic de poliţişti pentru verificarea cauciucurilor

Iarna se pare că nu se lasă dusă şi face probleme şoferilor din Gorj. La Rânca ninge abundent şi stratul de zăpădă deja măsoară câţiva centimetri.

10 feb. 2016, 20:05
S-A ÎNTORS IARNA. Ninge abundent, şoferii opriţi în trafic de poliţişti pentru verificarea cauciucurilor

S-a întors iarna la munte. Ninge abundent la această oră în Gorj, la Rânca, unde stratul de zăpadă măsoară deja 15 centimetri. Angajaţii de la drumuri sunt în zonă şi încearcă să cureţe şoseaua, dar zăpada se depune încontinuu.

Deja şi poliţiştii fac filtre şi nu îi lasă să treacă pe şoferii care nu au pe maşini cauciucuri de iarnă sau lanţuri antiderapante.

Trei tineri, doi din București și unul din Mangalia, au rămas blocați, miercuri după-amiază, pe un traseu din Masivul Bucegi, în condițiile în care pe munte ninge viscolit și este ceață. Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat pentru AGERPRES că turiștii, care au vârste între 17 și 21 de ani, au rămas blocați în Valea Caraiman, salvatorii montani plecând deja pe munte pentru recuperarea lor.

Haiduc a precizat că pe munte ninge viscolit, este ceață, iar vizibilitatea este redusă, astfel că intervenția este una destul de dificilă.

Citeşte şi Rătăciţi printre nămeţi. 15 turişti au rămas blocaţi în zăpadă, în Munţii Călimani