S-a plâns la OPC că aparatele de păcănele nu au funcţie de PAUZĂ şi îl împiedică să meargă la WC

Un buzoian care iubește jocul de păcănele își caută dreptatea în fața autorităților statului după ce s-a confruntat cu o situația de-a dreptul dramatică. Tocmai când prinsese o zi bună, îndreptându-se spre un frumos câștig, a constatat că aparatul de păcănele nu avea funcție de pauză și îl împiedica să-și satisfacă nevoile fiziologice.

24 oct. 2016, 10:53
S-a plâns la OPC că aparatele de păcănele nu au funcţie de PAUZĂ şi îl împiedică să meargă la WC

Jucătorul derula un joc de păcănele progresiv, cu mai multe aparate conectate la un singur server. Astfel, dacă jucătorul lua o pauză, alt parior putea să câștige potul pentru care acesta se lupta. El s-a trezit, astfel, în fața unei mari dileme: să meargă la toaletă și să nu mai poată supraveghea aparatul care continua să joace, sau să rămână la butoane, dar să facă pe el. Disperat, omul a sunat la Protecția Consumatorului, după cum relatează televiziunea locală Campus TV.

„Am fost contactați telefonic să ne deplasăm la o sală de jocuri unde un jucător nu se putea ridica de la masă să se ducă la toaletă. Nu putea să pună stop-joc pentru că pierdea potul. Am luat-o ca atare și nu i-am dat curs”, a explicat Nicușor Dinulescu, comisar în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului.