S-a prăbuşit în sala de antrenament. A aflat că are cancer şi în doar trei zile a murit. Avea doar 21 de ani şi era sportiv

Un tânăr de 21 de ani a aflat că suferă de o boală necruțătoare doar cu câteva zile înainte de a muri, după ce s-a prăbușit în timpul unui antrenament.

17 mart. 2023, 12:20
S-a prăbuşit în sala de antrenament. A aflat că are cancer şi în doar trei zile a murit. Avea doar 21 de ani şi era sportiv

Daniel Donnan din Co Down, Irlanda de Nord, a ajuns la spital după ce s-a prăbușit în timpul unui antrenament în sala de fitness ca din senin.

Se pare că medicii l-au diagnosticat cu cancer în fază terminală, iar băiatul a murit trei zile mai târziu. Îndurerată, familia acestuia a lansat o campanie pentru a-i ajuta pe tineri să conștientizeze la timp semnalele unei astfel de boli în organism.

A murit Claude Simonet, fostul preşedinte al Federaţiei Franceze de Fotbal
Daniel Donnan, din Co Down, a fost transportat de urgență la spital după ce s-a simțit rău în timpul unui antrenament, săptămâna trecută. Tânărul a murit trei zile mai târziu, înconjurat de cei dragi. Familia lui Daniel încearcă acum să-i ajute pe tineri să conștientizeze din timp semnele cancerului, pentru a putea lupta împotriva lui, așa cum Daniel nu a mai apucat s-o facă, potrivit Mirror.

Doliu imens în sport. Marele campion a murit în somn
„Daniel era la sală și a simțit că începe să-și piardă puterea în partea dreaptă a corpului după ce a coborât de pe banda de alergare. A simțit cum se prăbușește și a fost dus de urgență la Spitalul din Ulster, unde i-au făcut o scanare a creierului, care a arătat că existau sângerări. Daniel a făcut vineri un RMN și o tomografie. În seara aceleiași zile a fost diagnosticat și l-am pierdut luni”, a povestit fratele său, Curtis, pentru Mirror.

Tânărul a fost un sportiv pasionat de bowling și a câștigat numeroase titluri cu clubul local la care era înscris.