S-a prăbuşit pe teren şi în câteva minute era declarat mort. Autopsia nu a relevat cauza decesului, se aşteaptă analizele toxicologice

Autopsia rugbistului Louis Fajfrowski, care a murit, vineri, la vârsta de 21 de ani, după un placaj la un meci, nu a avut rezultate concludente, astfel că se aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice şi anatomo-patologice, relatează Le Figaro.

14 aug. 2018, 06:51
S-a prăbuşit pe teren şi în câteva minute era declarat mort. Autopsia nu a relevat cauza decesului, se aşteaptă analizele toxicologice

Autopsia a fost făcută luni, însă, potrivit procurorilor, constatările medicului legist nu permit stabilirea cauzei decesului.

Se estimează că raportul definitiv al experţilor de la Institutul de Medicină Legală din Clermont-Ferrand nu va fi întocmit înainte de o lună şi jumătate sau două luni.

Louis Fajfrowski, jucător al echipei franceze de rugby Stade Aurillacois, a încetat din viaţă, vineri seară, la vârsta de 21 de ani, după un placaj la un meci amical.

Sportivul a ieşit de pe teren în repriza a doua a meciului cu Rodez, după ce a fost victima unui placaj. El s-a putut ridica, cu ajutorul stafului medical, şi s-a dus la vestiare însoţit de un medic. Însă în vestiar şi-a pierdut cunoştinţa de câteva ori. În ciuda eforturilor medicilor pentru a-l reanima, el nu a mai putut fi salvat. Louis Fajfrowski era legitimat la Stade Aurillacois din 2015.