S-a răzgândit la o săptămână după ce s-a căsătorit. Ce a urmat e un ADEVĂRAT COŞMAR

Viaţa de familie a unui cuplu proaspăt căsătorit a început în mod tragic pentru unul după soţi, după ce femeia şi-a împins partenerul de pe o stâncă.

14 sept. 2013, 09:57
S-a răzgândit la o săptămână după ce s-a căsătorit. Ce a urmat e un ADEVĂRAT COŞMAR

Jordan Linn Graham, în vârstă de 22 de ani, este cercetată de către FBI pentru ucidere din culpă, după ce şi-a împins soţul de pe o stâncă în timpul unei plimbări într-un parc naţional. Totul a pornit de la ceartă între cei doi soţi, la un moment dat Cody Lee Johnson şi-a apucat partenera de braţ, iar Jordan l-a împins peste acesta cu mâinile în spate, într-un acces de furie. În urma incidentului, soţul ei a căzut de pe stâncă şi a murit pe loc.

Citeşte şi O americancă de origine română a apelat la un criminal plătit pentru a scăpa de soţul ei

Cearta a pornit după ce Graham i-a explicat soţului ei că se teme că s-au grăbit cu căsătoria şi ar dori să divorţeze.

Cody Lee Johnson a fost dat dispărut de colegii de muncă şi de familie după ce nu a venit la muncă a doua zi într-o zi de luni. Chestionată de către poliţişti, soţia acestuia a ascuns adevărul, declarând că în timpul serii de duminică, Johnson a plecat în timpul nopţii cu nişte prieteni pe care aceasta nu îi cunoştea într-o maşină închisă la culoare.

Citeşte şi O femeie şi-a omorât soţul în somn, după ce l-a surprins vizionând filme pornografice cu minori

Potrivit unei prietene, în seara incidentului Graham i-a trimis un mesaj în care îi spunea că urmează să discute despre reticenţa privind căsătoria lor.

Ceea ce o incriminează şi mai mult pe femeie este că aceasta a mers la autorităţile parcului şi a raportat faptul că a văzut trupul neînsufleţit al soţului ei într-o râpă.

La circa zece zile de la moartea soţului ei şi de la începerea investigaţiile, Jordan Graham a admis că a minţit în privinţa dispariţiei partenerului ei şi a spus adevărul procurorilor.

Graham a fost arestată şi s-a prezentat luni pentru prima dată în faţa instanţei privind acuzaţiile de omor din culpă.

Citeşte şi Bucătarul HORROR: Şi-a ucis soţia şi a fiert-o la foc mic, 4 zile, până i-a rămas doar craniul