S-a sinucis în arest, anchetă de proporţii la penitenciarul Vrancea

Un bărbat suspectat că și-a ucis tatăl s-a sinucis, vineri seară, în arestul poliției Vrancea, informează România TV Bărbatul fusese reținut pentru că și-a omorât tatăl după ce acesta venise de la mănăstire. Crima s-a produs pe fondul consumului de alcool. Între timp, la Inspectoratul de Poliție Județean a fost demarată o anchetă internă, pentru a se afla circumstanțele în care a decedat tânărul de 33 de ani.

26 nov. 2019, 07:01
S-a sinucis în arest, anchetă de proporţii la penitenciarul Vrancea

Tânărul din județul Vrancea care și-a omorât tatăl după ce s-a întors de la mănăstire, s-a sinucis în arest! Bărbatul s-a spânzurat cu un cearșaf de o țeavă a instalației de aer condiționat.

Tânărul era în arest de joi, fiind fiind cercetat pentru o faptă de omor comisă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta le-a povestit polițiștilor că a fost vorba de un accident, dar a foat acuzat de crimă. La nivelul IPJ Vrancea a fost demarată o anchetă internă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuându-se sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Vrancea. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea a declarat că şefii Poliţiei Judeţene au dispus o anchetă la nivelul Centrului de Reţinere pentru a vedea dacă angajaţii şi-au respectat atribuţiile de serviciu.