S-a stins din viaţă la 38 de ani. Actorul avea o fetiţă de doi ani

Actorul tailandez Tridsadee "Por" Sahawong, unul dintrei cei mai cunoscuți la Bangkok, a murit la scurt timp după ce a împlinit 38 de ani. A stat două luni în comă, ca urmare a unor grave probleme de sănătate. Medicii depistaseră sânge în plămânii artistului.

20 ian. 2016, 10:30
S-a stins din viaţă la 38 de ani. Actorul avea o fetiţă de doi ani

Tridsadee Sahawong s-a stins după ce timp de două luni s-a aflat în comă, din cauza febrei hemoragice. Por a trecut printr-un lung șir de operații și tratamente, printre care și amputarea unui picior. Medicii s-au luptat din răsputeri să îi salveze viața, în condițiile în care acesta a suferit hemoragie internă, probleme respiratorii și renale.

Por s-a născut la Buri Ram și și-a început cariera în industria divertismentuui apărând în reclame, apoi a jucat în mai multe seriale de televiziune. Cel mai recent a fost „Sao Noi Roi Lan” (Millionaire Girl), care este difuzat în prezent de Channel 3. Por a fost ambasator al Asciației Mondiale pentru Protecția Animalelor și a fost implicat în mai multe proiecte caritabile. Actorul era căsătorit și avea o fetiță de doi ani.