S-a stins medicul Carmina Schaas. A făcut infarct în timp ce era de gardă și îngrijea pacienți

Dr. Carmina Schaas, medic la Maternitatea "Cuza Vodă din Iaşi şi asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" Iași, a încetat din viață. Tragedia s-a întâmplat chiar în timpul programului de lucru.

06 mai 2023, 17:03
S-a stins medicul Carmina Schaas. A făcut infarct în timp ce era de gardă și îngrijea pacienți

Este doliu uriaș în lumea medicinei. Unul dintre cei mai iubiți medici s-a stins. Dr. Carmina Schaas, medic la Maternitatea „Cuza Vodă din Iaşi şi asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, a murit chiar în timpul programului de lucru.

Medicul se afla de gardă și își îngrijea pacienții în momentul în care i s-a făcut rău. Colegii ei au sărit imediat să o ajute, ba chiar și o ambulanță SMURD a ajuns imediat la fața locului.

Din păcate, inima medicului de 58 de ani nu a mai vrut să mai bată. Dr. Carmina Schaas a plecat într-o lume mai bună, lăsând multă durere în urma sa.

Colegii au doar cuvinte de laudă la adresa ei, spunând că a făcut mereu tot ce i-a stat în putință pentru a-și ajuta pacienții și pentru a aduce copii sănătoși pe lume.

Mihaela, o tânără de 19 ani din Buzău, găsită moartă într-o anexă a casei. Fata era elevă în clasa a XII-a

Mihaela avea doar 19 ani și o viață întreagă înainte. Vineri dimineață, ea a fost găsită fără suflare într-o anexă a casei. Fata și-a pus capăt zilelor și nimeni nu înțelege ce a împins-o la un asemenea gest extrem.

Mihaela era din Potoceni și era elevă în clasa a XII-a Liceului Tehnologic de Meserii şi Servicii din Buzău. Era ambițioasă și învăța bine.

Mihaela făcuse chiar și un stagiu de practică în străinătate, prin intermediul liceului, iar după terminarea studiilor urma să lucreze în gastronomie, potrivit Campus Buzău.

Vineri dimineață, ea a fost găsită fără suflare. Nimeni nu înțelege care au fost motivele gestului său, mai ales că, spun apropiații, Mihaela se înțelegea cum nu se putea mai bine cu familia ei.